ARhus zoekt

Ontdek GOED, deel en speelgoed

Apps in de kijker

ARhus verbouwt

Ontdek ons voorjaarsprogramma

Pilootproject: Engelstalige e-boeken

Kalender

Boekvoorstelling 'Projecten begrijpen en organiseren'
26-03-2018
ARhus, De Munt 8, Roeselare
An Gaublomme en Rudi Madalijns geven in dit interactieve gesprek een kader aan iedereen die een project met meer kennis van zaken (en meer kans op succes!) wil aanpakken. Met praktijkgerichte voorbeelden en tips overlopen ze alle schakels in de cyclus van zowel grote als kleine projecten. Bovendien bekijken ze het project niet alleen vanuit het oogpunt van de projectleider, maar bieden ze een houvast aan alle deelnemers van het project.
Opvoeden: Straffen en belonen? Infoavond over positief opvoeden.
27-03-2018
ARhus, De Munt 8, Roeselare
Kinderen helpen opgroeien is boeiend en meestal ook leuk. Ongetwijfeld doet je kind veel waar je blij van wordt. Toch is de weg van klein naar groot niet altijd even makkelijk. Ieder kind doet wel eens iets wat je niet oké vindt. Heb je soms het gevoel dat je geen vat hebt op je kind? Of is je kind net supér flink, maar klaagt het over allerhande pijntjes? Maak je je zorgen over zijn of haar gedrag? Op deze infoavond krijg je informatie over wat je kunt doen zodat je kind zich vaker positief dan negatief gedraagt.
I.s.m. Huis van het Kind

Bekijk hier de volledige kalender.

Nieuws

22-03-2018

ARhus zoekt een partner voor de uitbating van het ARhus Café

Om ontmoeting, verbinding en kennisdelen mogelijk te maken investeert ARhus in een inspirerend ARhus Café. Om dit optimaal te runnen zijn we op zoek naar een onvervalste liefhebber van voeding en catering, met ervaring in de sector. Kom naar onze informatiesessie op 29 maart 2018 in ARhus Roeselare. Kun je niet wachten? Verneem hier meteen hoe jij kunt meehelpen aan de realisatie van onze ambities.

16-03-2018

Tijdelijke hinder door Dwars Door Vlaanderen

Op woensdag 28 maart 2018 vindt op de Grote Markt de start van de wielerwedstrijd ‘Dwars door Vlaanderen’ plaats. Vanaf 9u geldt daarom in het centrum een tijdelijk verkeersreglement. ARhus en Parking De Munt blijven bereikbaar, maar er kan rond de middag wel wat verkeershinder zijn.Lees meer

Nieuwsbrief

Wens je op de hoogte te blijven?
Schrijf je dan in op de nieuwsbrief.
Bekijk hier de voorbije nieuwsbrieven.

* indicates required