16-03-2018

Tijdelijke hinder door Dwars Door Vlaanderen

Op woensdag 28 maart 2018 vindt op de Grote Markt de start van de wielerwedstrijd ‘Dwars door Vlaanderen’ plaats. Vanaf 9u geldt daarom in het centrum een tijdelijk verkeersreglement. ARhus en Parking De Munt blijven bereikbaar, maar er kan rond de middag wel wat verkeershinder zijn.Lees meer

Kalenderdetail

dinsdag 25 april 2017
Slimmer in de zon
ARhus-café, De Munt 8, Roeselare
Slimmer in de zon

Activiteit i.s.m. CM Roeselare-Tielt en AZ Delta

De lente is in aantocht en daarmee hopelijk ook de eerste mooie lentedagen! Zonder zonlicht is het voortbestaan van planten, dieren en mensen onmogelijk, maar overdreven blootstelling aan UV-licht kan vroegtijdige huidveroudering en huidkanker veroorzaken.

Huidarts Lien Vandebuerie (groepspraktijk dermatologie Roeselare en AZ Delta) vertelt ons hoe we ons best kunnen wapenen tegen de schadelijke effecten van UV stralen zodat we volop kunnen genieten van de voordelen ervan. Hoe beschermen we onszelf, onze kinderen en kleinkinderen het meest efficiënt? Waarop moet je letten bij het aanschaffen van een goede zonnecrème en hoe kan je deze op een correcte manier gebruiken? Welke zijn de alarmtekenen als het gaat om kwaadaardige veranderingen van de huid? Kortom, hoe gaan we slimmer om met de zon?

Wanneer: dinsdag 25 april van 19u30 tot 21u
Waar: ARhus, De Munt 8, Roeselare (Het Verzonken Kasteel)
Inkom: gratis
Inschrijven: via het inschrijvingsformulier, 051 69 18 00 of aan de balie

 

 

 

Doof of slechthorend? Vraag gratis een tolk Vlaamse gebarentaal aan.

Foto by Randen Pederson (CC BY 2.0)