20-10-2017

Met jouw hulp wint ARhus een Bib Web Award!

Stem ARhus naar de overwinning! ARhus is met het project 'Week van het Hartritme' genomineerd voor de Bib Web Awards 2017 in de categorie Altijd Wijs. Je stem uitbrengen kan vanaf 25 oktober tot 10 november.Lees meer

Kalenderdetail

dinsdag 25 april 2017
Slimmer in de zon
ARhus-café, De Munt 8, Roeselare
Slimmer in de zon

Activiteit i.s.m. CM Roeselare-Tielt en AZ Delta

De lente is in aantocht en daarmee hopelijk ook de eerste mooie lentedagen! Zonder zonlicht is het voortbestaan van planten, dieren en mensen onmogelijk, maar overdreven blootstelling aan UV-licht kan vroegtijdige huidveroudering en huidkanker veroorzaken.

Huidarts Lien Vandebuerie (groepspraktijk dermatologie Roeselare en AZ Delta) vertelt ons hoe we ons best kunnen wapenen tegen de schadelijke effecten van UV stralen zodat we volop kunnen genieten van de voordelen ervan. Hoe beschermen we onszelf, onze kinderen en kleinkinderen het meest efficiënt? Waarop moet je letten bij het aanschaffen van een goede zonnecrème en hoe kan je deze op een correcte manier gebruiken? Welke zijn de alarmtekenen als het gaat om kwaadaardige veranderingen van de huid? Kortom, hoe gaan we slimmer om met de zon?

Wanneer: dinsdag 25 april van 19u30 tot 21u
Waar: ARhus, De Munt 8, Roeselare (Het Verzonken Kasteel)
Inkom: gratis
Inschrijven: via het inschrijvingsformulier, 051 69 18 00 of aan de balie

 

 

 

Doof of slechthorend? Vraag gratis een tolk Vlaamse gebarentaal aan.

Foto by Randen Pederson (CC BY 2.0)