22-09-2017

PeaceCraft in de klas

Waarom en hoe komen vluchtelingen naar België? Hoe bouwen ze een nieuwe toekomst uit? Welke rol kunnen Vlaamse jongeren hierin spelen? Dankzij PeaceCraft kan je op een creatieve en beklijvende manier met deze vragen aan de slag. Leerlingen van 16 tot 18 jaar maken in de game de tocht van een vluchteling en ontmoeten tijdens het interactief theaterstuk vluchtelingen op de scène.Lees meer

Kalenderdetail

zondag 24 september 2017
Kennismakers: Laurence Verwee over 'Zit er een boek in jou?'
ARhus-café, De Munt 8, Roeselare
Kennismakers: Laurence Verwee over 'Zit er een boek in jou?'

De reeks Kennismakers is een forum van en voor bezoekers van het kenniscentrum ARhus om hun kennis te delen. Heb je zelf een voorstel? Laat het ons weten via info@arhus.be.

Ben jij een ondernemer? Een coach? Of expert? Hedendaags ondernemerschap kan niet meer zonder zichtbaarheid, en een boek kan hierin een belangrijke doorbraak betekenen.

Laurence Verwee schreef hierover vorig jaar het boek ‘Geen Excuses Meer’. Dit boek geeft een openhartige, verhelderende en eerlijke kijk op angst, ondernemen en schrijven, en stimuleert de durf om te schrijven over je passie, expertise en ondernemerschap.  

In deze workshop legt ze uit hoe jij best aan je eigen (non-)fictie boek begint. Na een korte oefening, vuur je al je vragen op haar af.

Laurence Verwee (The Power Of Books) begeleidt al jaren ondernemers die een eigen boek willen uitbrengen om hun droom te verwezenlijken.

Wanneer: zondag 24 september van 10u30 tot 12u
Waar: ARhus-café, De Munt 8, Roeselare
Toegangsprijs: gratis
Info en inschrijven: via het inschrijvingsformulier, tel. 051 69 18 00 of aan de balie

 

 

 

Doof of slechthorend? Vraag gratis een tolk Vlaamse gebarentaal aan.