22-02-2018

Revivak zet in op Virtual Reality

Revivak is een Europees project dat jongeren en werkzoekenden wil stimuleren om te kiezen voor een job als vakman. Consumenten weten ambachtelijk werk en vakmanschap de laatste jaren meer te waarderen. Helaas kiezen jongeren minder en minder voor technische beroepen. Daardoor dreigt er heel wat vakkennis verloren te gaan en daar wil dit project iets aan doen. Lees meer

Kalenderdetail

dinsdag 12 december 2017
ARhus klap!
ARhus-café, De Munt 8, Roeselare
ARhus klap!

In ARhus gaat er (in samenwerking met CVO Roeselare) maandelijks een praattafel door voor anderstaligen, die Nederlands aan het leren zijn. De anderstaligen nemen in het ARhus-café plaats om bij een drankje een leuke babbel te slaan met vrijwilligers uit de streek.

Ben jij Nederlandstalig en bereid om af en toe een uurtje tijd vrij te maken om een babbeltje te komen slaan met anderstalige mensen? Contacteer ons via info@arhus.be (051 69 18 00). Omdat je van al het praten dorst krijgt, voorzien we voor elke deelnemer een drankje.

Wanneer: dinsdag 12 december van 10u tot 11u30
Waar: ARhus-café, De Munt 8, Roeselare
Inkom: gratis

 

Ben je anderstalig, maar geen leerling aan het CVO? Dan kan je deelnemen aan de avondpraattafels op quasi elke 4de donderdag van de maand. Zie de kalender voor de data.