22-09-2017

PeaceCraft in de klas

Waarom en hoe komen vluchtelingen naar België? Hoe bouwen ze een nieuwe toekomst uit? Welke rol kunnen Vlaamse jongeren hierin spelen? Dankzij PeaceCraft kan je op een creatieve en beklijvende manier met deze vragen aan de slag. Leerlingen van 16 tot 18 jaar maken in de game de tocht van een vluchteling en ontmoeten tijdens het interactief theaterstuk vluchtelingen op de scène.Lees meer

Kalenderdetail

donderdag 5 oktober 2017
ARhus klap!
ARhus-café, De Munt 8, Roeselare
ARhus klap!

In ARhus gaat er (in samenwerking met CVO Roeselare) maandelijks een praattafel door voor anderstaligen, die Nederlands aan het leren zijn. De anderstaligen nemen in het ARhus-café plaats om bij een drankje een leuke babbel te slaan met vrijwilligers uit de streek.

Ben jij Nederlandstalig en bereid om af en toe een uurtje tijd vrij te maken om een babbeltje te komen slaan met anderstalige mensen? Contacteer ons via info@arhus.be (051 69 18 00). Omdat je van al het praten dorst krijgt, voorzien we voor elke deelnemer een drankje.

Wanneer: donderdag 5 oktober van 13u tot 14u30
Waar: ARhus-café, De Munt 8, Roeselare
Inkom: gratis

 

Ben je anderstalig, maar geen leerling aan het CVO? Dan kan je deelnemen aan de avondpraattafels op quasi elke 4de donderdag van de maand. Zie de kalender voor de data.