08-12-2017

Starten en sterker op internet

Computer en internet kunnen heel nuttig zijn in je dagelijkse leven: informatie opzoeken, contact houden via Facebook, een job vinden, het e-loket van de stad gebruiken, … Kan je er nog niet mee werken? Of ben je nieuwsgierig om meer te kunnen? ARhus, Stad Roeselare en Zorgbedrijf Roeselare organiseren in voorjaar 2018 opnieuw de succesvolle cursus ‘Starten op het internet’ en de vervolgreeks ‘Sterker op het internet’. De cursussen zijn kort, toegankelijk en betaalbaar, een ideale kennismaking. Lees meer

Kalenderdetail

donderdag 7 december 2017
ARhus klap!
ARhus-café, De Munt 8, Roeselare
ARhus klap!

In ARhus gaat er (in samenwerking met CVO Roeselare) maandelijks een praattafel door voor anderstaligen, die Nederlands aan het leren zijn. De anderstaligen nemen in het ARhus-café plaats om bij een drankje een leuke babbel te slaan met vrijwilligers uit de streek.

Ben jij Nederlandstalig en bereid om af en toe een uurtje tijd vrij te maken om een babbeltje te komen slaan met anderstalige mensen? Contacteer ons via info@arhus.be (051 69 18 00). Omdat je van al het praten dorst krijgt, voorzien we voor elke deelnemer een drankje.

Wanneer: donderdag 7 december van 13u tot 14u30
Waar: ARhus-café, De Munt 8, Roeselare
Inkom: gratis

 

Ben je anderstalig, maar geen leerling aan het CVO? Dan kan je deelnemen aan de avondpraattafels op quasi elke 4de donderdag van de maand. Zie de kalender voor de data.