22-09-2017

PeaceCraft in de klas

Waarom en hoe komen vluchtelingen naar België? Hoe bouwen ze een nieuwe toekomst uit? Welke rol kunnen Vlaamse jongeren hierin spelen? Dankzij PeaceCraft kan je op een creatieve en beklijvende manier met deze vragen aan de slag. Leerlingen van 16 tot 18 jaar maken in de game de tocht van een vluchteling en ontmoeten tijdens het interactief theaterstuk vluchtelingen op de scène.Lees meer

Kalenderdetail

donderdag 26 oktober 2017
ARhus klap! avondpraattafel
ARhus-café, De Munt 8, Roeselare
ARhus klap! avondpraattafel

Anderstaligen die hun Nederlands willen oefenen, nodigen we vriendelijk uit in het ARhus-café om bij een drankje een leuke babbel te slaan met 'mensen uit de streek'.

In navolging van de succesvolle CVO praattafels, houden we ook praattafels voor anderstaligen die niet aan het CVO les volgen. Deze vinden 's avonds plaats, 1 keer per maand. Zo kunnen anderstaligen die overdag werken ook hun Nederlands oefenen met vrijwilligers uit de streek.

Wanneer: donderdag 26 oktober van 18u tot 19u30
Waar: ARhus-café, De Munt 8, Roeselare
Inkom: gratis
Inschrijven: anderstaligen kunnen zich inschrijven via het inschrijvingsformulier.

Ben jij Nederlandstalig en bereid om af en toe een uurtje tijd vrij te maken om een babbeltje te komen slaan met anderstalige mensen? Contacteer siska.pannecoucke@arhus.be (051 69 18 00).