22-02-2018

Revivak zet in op Virtual Reality

Revivak is een Europees project dat jongeren en werkzoekenden wil stimuleren om te kiezen voor een job als vakman. Consumenten weten ambachtelijk werk en vakmanschap de laatste jaren meer te waarderen. Helaas kiezen jongeren minder en minder voor technische beroepen. Daardoor dreigt er heel wat vakkennis verloren te gaan en daar wil dit project iets aan doen. Lees meer

Kalenderdetail

donderdag 26 oktober 2017
ARhus klap! avondpraattafel
ARhus-café, De Munt 8, Roeselare
ARhus klap! avondpraattafel

Anderstaligen die hun Nederlands willen oefenen, nodigen we vriendelijk uit in het ARhus-café om bij een drankje een leuke babbel te slaan met 'mensen uit de streek'.

In navolging van de succesvolle CVO praattafels, houden we ook praattafels voor anderstaligen die niet aan het CVO les volgen. Deze vinden 's avonds plaats, 1 keer per maand. Zo kunnen anderstaligen die overdag werken ook hun Nederlands oefenen met vrijwilligers uit de streek.

Wanneer: donderdag 26 oktober van 18u tot 19u30
Waar: ARhus-café, De Munt 8, Roeselare
Inkom: gratis
Inschrijven: anderstaligen kunnen zich inschrijven via het inschrijvingsformulier.

Ben jij Nederlandstalig en bereid om af en toe een uurtje tijd vrij te maken om een babbeltje te komen slaan met anderstalige mensen? Contacteer siska.pannecoucke@arhus.be (051 69 18 00).