22-02-2018

Revivak zet in op Virtual Reality

Revivak is een Europees project dat jongeren en werkzoekenden wil stimuleren om te kiezen voor een job als vakman. Consumenten weten ambachtelijk werk en vakmanschap de laatste jaren meer te waarderen. Helaas kiezen jongeren minder en minder voor technische beroepen. Daardoor dreigt er heel wat vakkennis verloren te gaan en daar wil dit project iets aan doen. Lees meer

Kalenderdetail

dinsdag 14 november 2017
Jessie De Caluwé: Leve de burn-out
ARhus, De Munt 8, Roeselare
Jessie De Caluwé: Leve de burn-out

Jessie De Caluwé was in de jaren '80 en '90 één van de leading ladies van de BRT (nu VRT). Later werkte ze als nieuwsanker, presentatrice, radiostem, coach en stemregisseur. Meer dan dertig jaar was ze bijna non-stop aan het werk, ook ‘s avonds en in het weekend.
Vandaag geeft Jessie lezingen over haar loopbaan in de media, de successen, maar ook de tegenslagen, de valkuilen en het jarenlang perfectionistisch nastreven in alles wat ze deed. Tot ze werd teruggefloten door haar lichaam en geest. Haar burn-out was een kantelmoment en bracht haar tot nieuwe inzichten die ze beschreef in het boek ‘Leve de burn-out’.

Enkele kernwoorden van de avond: werken als hobby, goede voornemens negeren, help! Hoe zeg ik nee?, de klap, schaamte en opluchting, oververmoeidheid (h)erkennen, Ja! Ik zeg nee!

I.s.m. CM Roeselare-Tielt en PritLink.

Wanneer: dinsdag 14 november van 19u30 tot 21u30
Waar: ARhus, De Munt 8, Roeselare (ARgora +0)
Toegangsprijs: €5
Inschrijven: via het inschrijvingsformulier, tel 051 69 18 00 of aan de balie 

 

 

 

Doof of slechthorend? Vraag gratis een tolk Vlaamse gebarentaal aan.