21-11-2017

GEZOCHT: tijdelijke medewerker onthaal

Wil je graag aan de slag in een dynamische en innovatieve organisatie? Wil je het gezicht van ARhus zijn om klanten en bezoekers te verwelkomen? Dan is dit jouw kans! Voor een tijdelijke deeltijdse functie (19u) binnen het onthaalteam zijn we op zoek naar een enthousiaste medewerker. Voor deze functie kan je onmiddellijk van start, dus solliciteer meteen.Lees meer

Kalenderdetail

zaterdag 18 november 2017
Pimp my lunchbox: voordracht voor (groot)ouders, workshop voor kinderen
ARhus, De Munt 8, Roeselare
Pimp my lunchbox: voordracht voor (groot)ouders, workshop voor kinderen

Voordracht (groot)ouders: Pimp my lunchbox

Wie ‘s middags op school of op het werk eet, heeft wel al gemerkt dat onze lunchboxen niet altijd overlopen van creativiteit. Vaak beperken ze zich tot eenvoudige boterhammen met kaas of hesp of erger nog: boterhammen met choco, ontbijtkoeken … Gezond kan je dit niet noemen en daar willen we in de Week van de Smaak iets aan doen.
In de voordracht ‘Pimp my lunchbox’ krijgen (groot)ouders informatie over wat we verwachten van een gezonde lunchbox. Diëtiste Ellen Schutyser geeft tips om creatiever om te gaan met de brooddoos, ook al heb je ‘s morgens niet veel tijd! Neen hoor, gezond is niet saai!

Workshop voor kinderen: De proefkampioen (VOLZET!)

Samen met diëtiste Annelies Malengier ontdekken kinderen van 6 tot 10 jaar spelenderwijs de wondere wereld van gezonde voeding. Door te voelen en te ruiken aan voeding, kan de smaak geprikkeld worden … Wie wordt de proefkampioen?

Nog een extra weetje: In de loop van de namiddag laten de AFS studenten het aanwezige publiek/kids proeven van hun 'wereld'hapjes.

I.s.m. CM Roeselare-Tielt, i.h.k.v. Week van de Smaak.

Wanneer: zaterdag 18 november van 14u tot 15u30 (gelijktijdig)
Waar: ARhus, De Munt 8, Roeselare (voordracht voor volwassenen op verdieping -1, workshop voor kinderen in het ARhus-café op +1)
Toegangsprijs: gratis
Inschrijven: via het inschrijvingsformulier, tel 051 69 18 00 of aan de balie

 

 

 

Doof of slechthorend? Vraag gratis een tolk Vlaamse gebarentaal aan.

 

vlieg Vlieg wijst de hele familie de weg naar muziek, theater, film, dans en nog veel meer vrijetijdsactiviteiten.