22-02-2018

Revivak zet in op Virtual Reality

Revivak is een Europees project dat jongeren en werkzoekenden wil stimuleren om te kiezen voor een job als vakman. Consumenten weten ambachtelijk werk en vakmanschap de laatste jaren meer te waarderen. Helaas kiezen jongeren minder en minder voor technische beroepen. Daardoor dreigt er heel wat vakkennis verloren te gaan en daar wil dit project iets aan doen. Lees meer

Kalenderdetail

donderdag 7 december 2017
Dr. Piet Lormans ‘OVER leven DOOR geven’
ARhus, De Munt 8, Roeselare
Dr. Piet Lormans ‘OVER leven DOOR geven’

Orgaandonatie is de eerste stap in de transplantatie. Het is een van de mooiste gebaren van solidariteit omdat het de dood overstijgt. Heel wat mensen hebben een levensbedreigende aandoening. Alleen orgaandonatie kan hen redden maar helaas zijn er lange wachttijden. Dr. Piet Lormans belicht een aantal facetten rondom orgaandonatie, gaande van een aantal wettelijke aspecten, donorregistratie en vooral hoe orgaandonatie in de praktijk in z’n werk gaat. We sluiten de avond af met getuigenissen van mensen die een transplantatie ondergingen.

Dr. Piet Lormans is diensthoofd intensieve zorgen en donorcoördinator bij AZ Delta.

I.s.m. CM Roeselare-Tielt en AZ Delta

Wanneer: donderdag 7 december van 19u30 tot 21u30
Waar: ARhus, De Munt 8, Roeselare (verdieping -1)
Toegangsprijs: gratis
Inschrijven: via het inschrijvingsformulier. Betalen kan online of aan de deur (maak je keuze op het formulier). Eventueel kan je ook inschrijven aan de balie of telefonisch op het nr 051 69 18 00.

 

 

 

Doof of slechthorend? Vraag gratis een tolk Vlaamse gebarentaal aan.