22-02-2018

Revivak zet in op Virtual Reality

Revivak is een Europees project dat jongeren en werkzoekenden wil stimuleren om te kiezen voor een job als vakman. Consumenten weten ambachtelijk werk en vakmanschap de laatste jaren meer te waarderen. Helaas kiezen jongeren minder en minder voor technische beroepen. Daardoor dreigt er heel wat vakkennis verloren te gaan en daar wil dit project iets aan doen. Lees meer

Kalenderdetail

zondag 26 november 2017
Publieksevent ‘Maak het mee!’
ARhus, De Munt 8, Roeselare
Publieksevent ‘Maak het mee!’

November staat in het teken van vakmanschap! ARhus is één van de maakplekken langs ‘Maak het mee!’, een belevend en innovatief parcours in het centrum van Roeselare rond restauratie en vakmanschap. Kom ons bezoeken op zondagvoormiddag 26/11 en maak van alles mee tussen 10 en 13u. Ontmoet gepassioneerde makers en leer, proef, test, bekijk hun meesterschap, handvaardigheid, creativiteit, passie… Waan je in een virtueel atelier bij de mensen van Digital Arts and Entertainment (Howest), blaas oude voorwerpen nieuw leven in met de upcyclers van Pimpanel of leer van Dominique Dufait hoe een traditioneel ambacht als leerbewerking innovatief kan zijn.

Ook niet te missen: kinderen zijn tijdens Kennismakers Jr. welkom in het draadpoppenatelier van Alain Verhelst. Meer info en inschrijven.

Voor het volledige programma, zie http://revivak.eu/agenda/detail/maak-het-mee-publieksevent . Tot dan!

Wanneer: zondagvoormiddag 26 november 2017 van 10u tot 13u
Waar: ARhus, De Munt 8, Roeselare
Kostprijs: gratis
Inschrijven: niet nodig

 

 

Maak Het Mee! is een organisatie van Revivak in samenwerking met erfgoedcel Terf, Unizo en Fod Economie.