20-10-2017

Met jouw hulp wint ARhus een Bib Web Award!

Stem ARhus naar de overwinning! ARhus is met het project 'Week van het Hartritme' genomineerd voor de Bib Web Awards 2017 in de categorie Altijd Wijs. Je stem uitbrengen kan vanaf 25 oktober tot 10 november.Lees meer

Nieuwsdetail

Nieuws

21-02

Lege verdieping +0 wordt conferentieruimte

In februari startten de werken aan de nu nog lege verdieping +0, die wordt omgebouwd tot conferentieruimte. Zo willen we nog meer evolueren van een bib naar een kennis- en informatiecentrum én een echte community waar fysieke kennisuitwisseling kan gebeuren op een fantastische locatie in de stad. We trachten de hinder tijdens de werken tot een minimum te beperken.

Bij ingebruikname van de nieuwe hoogbouw op De Munt (in 2014) werd - bewust - nog niet alle inrichting gefinaliseerd. Nu, drie jaar later, kon het gebruik van ARhus geëvalueerd worden. We zien dat onze polyvalente ruimte en ateliers meer en meer gereserveerd worden voor vergaderingen of studiedagen. Omdat de vraag naar een grotere ruimte in Roeselare zich opdringt, wordt dit voorjaar de leegstaande verdieping +0 omgebouwd tot een conferentieruimte met een capaciteit van 180 personen. Het inrichten van een bijkomende congresfaciliteit komt zo tegemoet aan een vraag van onze bezoekers en verenigingen, organisaties, ... Wie info wenst kan vrijblijvend contact opnemen via info@arhus.be.

De eventuele hinder tijdens de werken trachten we tot een minimum te beperken.

Ontdek de mogelijkheden van deze nieuwe zaal in het hus van de stad tijdens de ARhus opendeurdag: 20 april (voor professionals op uitnodiging) en op 22 april (voor iedereen).