21-11-2017

GEZOCHT: tijdelijke medewerker onthaal

Wil je graag aan de slag in een dynamische en innovatieve organisatie? Wil je het gezicht van ARhus zijn om klanten en bezoekers te verwelkomen? Dan is dit jouw kans! Voor een tijdelijke deeltijdse functie (19u) binnen het onthaalteam zijn we op zoek naar een enthousiaste medewerker. Voor deze functie kan je onmiddellijk van start, dus solliciteer meteen.Lees meer

Nieuwsdetail

10-07

Verkeersmaatregelen Natourcriterium

Op dinsdag 25 juli 2017 vindt het 8ste Dovy Natourcriterium plaats in het stadscentrum. Om dit vlot en veilig te laten verlopen worden verkeersmaatregelen ingesteld. Voor het gemak laat je dan best de auto thuis als je ARhus wil bezoeken.

De wielerwedstrijd start om 19u in de Sint-Amandstraat en eindigt rond 21u30. Het natourcriterium is gratis toegankelijk.

Om alles in goede banen te leiden zijn er heel wat verkeersmaatregelen ingesteld. Een volledig overzicht vind je op www.roeselare.be/hinder%20evenementen.

Voor de bezoekers van ARhus De Munt betekent dit concreet dat parking De Munt vanaf dinsdag 25 juli om 8u t.e.m. woensdag om 2u niet bereikbaar zal zijn en dat ook in de omliggende straten niet geparkeerd kan worden.

Hieronder vind je het parcours dat de wielrenners zullen volgen (en dat bijgevolg niet toegankelijk is voor auto's):