26-04-2018

Boeiend filmaanbod DOOF KIND op 1 mei 2018 in De Spil

Graag nodigen DovenActie Roeselare, KVG West Vlaanderen en C.C. De Spil je uit om op dinsdag 1 mei 2018 de voorstelling van de documentaire "Doof Kind" bij te wonen. De film geeft een interessant, boeiend en realistisch beeld over het doof zijn, en won de publiekprijs IDFA 2017.Lees meer

Nieuwsdetail

10-07-2017

Verkeersmaatregelen Natourcriterium

Op dinsdag 25 juli 2017 vindt het 8ste Dovy Natourcriterium plaats in het stadscentrum. Om dit vlot en veilig te laten verlopen worden verkeersmaatregelen ingesteld. Voor het gemak laat je dan best de auto thuis als je ARhus wil bezoeken.

De wielerwedstrijd start om 19u in de Sint-Amandstraat en eindigt rond 21u30. Het natourcriterium is gratis toegankelijk.

Om alles in goede banen te leiden zijn er heel wat verkeersmaatregelen ingesteld. Een volledig overzicht vind je op www.roeselare.be/hinder%20evenementen.

Voor de bezoekers van ARhus De Munt betekent dit concreet dat parking De Munt vanaf dinsdag 25 juli om 8u t.e.m. woensdag om 2u niet bereikbaar zal zijn en dat ook in de omliggende straten niet geparkeerd kan worden.

Hieronder vind je het parcours dat de wielrenners zullen volgen (en dat bijgevolg niet toegankelijk is voor auto's):