22-02-2018

Revivak zet in op Virtual Reality

Revivak is een Europees project dat jongeren en werkzoekenden wil stimuleren om te kiezen voor een job als vakman. Consumenten weten ambachtelijk werk en vakmanschap de laatste jaren meer te waarderen. Helaas kiezen jongeren minder en minder voor technische beroepen. Daardoor dreigt er heel wat vakkennis verloren te gaan en daar wil dit project iets aan doen. Lees meer

Nieuwsdetail

10-07

Verkeersmaatregelen Natourcriterium

Op dinsdag 25 juli 2017 vindt het 8ste Dovy Natourcriterium plaats in het stadscentrum. Om dit vlot en veilig te laten verlopen worden verkeersmaatregelen ingesteld. Voor het gemak laat je dan best de auto thuis als je ARhus wil bezoeken.

De wielerwedstrijd start om 19u in de Sint-Amandstraat en eindigt rond 21u30. Het natourcriterium is gratis toegankelijk.

Om alles in goede banen te leiden zijn er heel wat verkeersmaatregelen ingesteld. Een volledig overzicht vind je op www.roeselare.be/hinder%20evenementen.

Voor de bezoekers van ARhus De Munt betekent dit concreet dat parking De Munt vanaf dinsdag 25 juli om 8u t.e.m. woensdag om 2u niet bereikbaar zal zijn en dat ook in de omliggende straten niet geparkeerd kan worden.

Hieronder vind je het parcours dat de wielrenners zullen volgen (en dat bijgevolg niet toegankelijk is voor auto's):