21-11-2017

GEZOCHT: tijdelijke medewerker onthaal

Wil je graag aan de slag in een dynamische en innovatieve organisatie? Wil je het gezicht van ARhus zijn om klanten en bezoekers te verwelkomen? Dan is dit jouw kans! Voor een tijdelijke deeltijdse functie (19u) binnen het onthaalteam zijn we op zoek naar een enthousiaste medewerker.Lees meer

Nieuwsdetail

26-10

Voorleesweek

Tijdens de Voorleesweek van 18 tot 26 november staan de voorleespapa’s in de kijker. Lees snel verder voor voorleestips en een leuke voorleesactiviteit!

Iedereen Leest wil iedereen aansporen om voor te lezen. Omdat voorlezen de taalontwikkeling en de fantasie stimuleert. Omdat voorlezen nieuwe werelden opent. Niet alleen bij jonge kinderen, maar ook bij kinderen die zelf al lezen. Dit jaar zetten ze bovendien de voorleespapa's in de kijker. Want zij zijn van groot belang voor de leesopvoeding van kinderen.

Op 22 november komt de Verhalensprokkelaarster langs in ARhus De Munt met verhaaltjes van over de hele wereld, voor kinderen van 4 tot 8 jaar.

Voorleestips en ideeën voor voorleespapa's (maar ook voorleesmama's) vind je op de themastand op verdieping +2 in ARhus De Munt en in ARhus Rumbeke.

Lijstjes:

Voorleesweek 2017: 0-3

Voorleesweek 2017: 3-6

Voorleesweek 2017: 6-9

Voorleesweek 2017: 9-12