Kinderen eten taartjes in het ARhus Café
vr 05
jul

ARgonautjes XL

Dagkampje in ARhus

 • ARhus
 • ARhus De Munt, De Munt 8, Roeselare
 • Basistarief €10.00
  Reductietarief €5.00

  houder van een European Disability Card of zijn/haar begeleider, houder van een vrijetijdspas


Inschrijven is verplicht. Doe dit bij voorkeur online. Ofwel via info@arhus.be of 051 69 18 00.


Wat gebeurt er achter de geheime deuren van ARhus De Munt? In de voormiddag zoeken we uit waar de boeken die je in de inleverautomaat steekt naartoe gaan. We duiken ook de opnamestudio in en testen een echte green screen uit, net zoals in Hollywood. En wanneer de honger begint toe te slaan, zijn we welkom in de keuken van het ARhus Café om ons eigen taartje te pimpen.

In de namiddag trekken we vervolgens naar de workshopruimte en maken we een leuk ARgonautjes-souvenir als aandenken. Ga je mee op avontuur?

Praktisch

 • voor kinderen van 9 tot 12 jaar (4e t.e.m. 6e leerjaar)
 • breng je picknick, drankje en een tussendoortje mee
 • voorzie best ook zonnecrème
 • draag gemakkelijke kledij die tegen een stootje kan

We verzamelen om 9 uur aan het onthaal. Er is geen opvang voor en na deze activiteit. Als jouw kind even zonder toezicht kan, dan kan het vanaf 16u op eigen houtje deelnemen aan de schattenjacht van Vlieg of zich met een boek of strip in een zetel op verdieping +2 nestelen. 

Er worden mogelijk beelden (foto en video) gemaakt die gebruikt kunnen worden op de website, in nieuwsbrieven en/of sociale media van ARhus. Indien je dit niet wenst, kan je dit aangeven aan de fotograaf of ons dit op gelijk welk moment laten weten. Lees hier onze privacyverklaring.

Vlieg wijst de hele familie de weg naar muziek, theater, film, dans en nog veel meer vrijetijdsactiviteiten.