Vorige
Mensen aan tafeltjes in het ARhus Café
10 jaar ARhus
do 22
feb

ARhus klap! XL Feesteditie

  • ARhus i.s.m. CVO Creo, Ligo Elim
  • ARhus De Munt, De Munt 8, Roeselare
  • Basistarief €0.00

ARhus klap! is al vele jaren een vaste waarde in ARhus. Tijdens de praattafels oefenen anderstaligen Nederlands door in gesprek te gaan met vrijwilligers. Speciaal voor de gelegenheid maken we er dit keer een XL editie van. Schuif je mee aan tafel? We babbelen over ... hoe kan het ook anders, feest en verjaardagen.

Vrouwen aan tafel in ARhus Café

ARhus klap! zkt. vrijwilligers

Een praattafel XL, dat betekent héél veel praatgasten. Daarom zoeken we volop mensen die zin hebben om tijdens deze feesteditie een babbeltje te slaan met anderstaligen. Goesting om eens te komen proeven van het concept? Laat het ons weten, door een mailtje te sturen naar Siska via siska.pannecoucke@arhus.be of bel 051 69 18 00. 

Wil je liever eerst eens zien hoe het eraan toe gaat, dan kan je ook altijd op donderdag 22 februari tussen 13u30 en 16u gewoon even langskomen en ter plekke kijken om al dan niet aan te schuiven. 

Er worden mogelijk beelden (foto en video) gemaakt die gebruikt kunnen worden op de website, in nieuwsbrieven en/of sociale media van ARhus. Indien je dit niet wenst, kan je dit aangeven aan de fotograaf of ons dit op gelijk welk moment laten weten. Lees hier onze privacyverklaring.