Vorige
Mensen aan tafel met boek in de hand
Vanaf
za 22
jun

Boekenverkoop ARhus Café-leesvoer

  • ARhus
  • ARhus, verdieping -0 (de trapjes af voorbij het onthaal), De Munt 8, Roeselare
  • -
  • Basistarief €

    De prijzen van de boeken variëren. Betalen kan aan het onthaal, enkel met bancontact.


Genieten van een hapje of een drankje met een mooie selectie boeken bij de hand, daarvoor kan je steeds terecht in het ARhus Café. Maar wist je ook dat we dit leesvoer op regelmatige basis vervangen door nieuwe titels? Met als gevolg: heel wat boeken en strips voor kinderen en volwassenen, zowel verhalend als informatief, die we tijdens de jaarlijkse Batjes te koop aanbieden.

Het gaat om een 100-tal boeken die als inkijkexemplaar in het ARhus Café lagen, dus niet om afgevoerde materialen uit de bibliotheekcollectie. Hierdoor zien de boeken er nog zo goed als nieuw uit. Ze worden daarom verkocht aan 60%, 50% of 30% van de aankoopprijs. Van mooie koopjes gesproken!

De boekenverkoop start tijdens de Batjes op zaterdag 22 juni (10u) en loopt tot en met 31 juli of zolang de voorraad strekt.

Oudere boeken via De Kringwinkel

Boeken en andere collectiematerialen die worden afgevoerd, worden niet langer via boekenverkopen aangeboden maar zijn via De Kringwinkel Midwest te koop. Deze oudere titels (die wel sporen van slijtage kunnen vertonen) worden daar aan erg kleine prijsjes verkocht. De Kringwinkel Roeselare vind je in RSL op Post (Brugsesteenweg 44, op de hoek met Hugo Verrieststraat).

Er worden mogelijk beelden (foto en video) gemaakt die gebruikt kunnen worden op de website, in nieuwsbrieven en/of sociale media van ARhus. Indien je dit niet wenst, kan je dit aangeven aan de fotograaf of ons dit op gelijk welk moment laten weten. Lees hier onze privacyverklaring.