Vorige
Portretfoto Bert Gabriëls
10 jaar ARhus
za 24
feb

Comedy café

  • ARhus
  • ARhus Café, De Munt 8, Roeselare
  • Basistarief €10.00
    Reductietarief €5.00

    houder van een European Disability Card of zijn/haar begeleider, houder van een vrijetijdspas


De ARhus verjaardagsweek eindigt met een meer dan vrolijke noot! In de kleurrijke setting van het ARhus Café vergapen we ons aan het betere comedywerk met Tim Loobuyck en Bert Gabriëls.

Tim Loobuyck

Tim Loobuyck is de eerste stand-up comedian in Vlaanderen die zich geout heeft als bedplasser. Met deze boodschap stapte hij in 2022 de eerste keer op het podium. Naast zijn bedplashistorie, heeft Tim het onder andere ook over zijn ervaringen met Sinterklaas, het medisch onderzoek in het derde middelbaar en gênante zalfjes afhalen in de apotheek. Met zijn herkenbare, toegankelijke humor vol zelfspot weet deze Aalternaar de sympathie van het publiek op te wekken. In zijn eerste comedywedstrijd in Nederland, schopte Tim het meteen tot in de finale. De vakjury voorspelde hem toen een heel mooie toekomst. Hollandse overdrijving of bevat het toch een kern van waarheid!? Ontdek het vooral zelf!

Bert Gabriëls

Het palmares van hoofdact Bert Gabriëls is meer dan rijkgevuld. In 2004 won hij de 123comedy Award en de de Radio2 humorprijs. Later dat jaar haalde hij de finale van de Culture Comedy Award om twee jaar later de Knock Out Comedy award in Amsterdam binnen te rijven. Hij bundelde het beste uit de eerste jaren stand-up in een avondvullende show, “Gestorven Onzin” (2006-2008), “PECH” (2009-2011) en “Druk Druk Druk” (2012-2014). Deze shows , samen met andere shows “Van mij mag het” (2014) en “Gelukzoeker” (2017) werden uitgezonden op Canvas. Bert is een vaak gevraagde gast in verschillende TV programma’s als Scheire en de Schepping, Het Jaaroverzicht Live, De premiejagers, Mag ik U kussen etc. Zijn eigen programma die hij samen met Henk Rijckaert presenteerde, Zonde van de Zendtijd, haalde in 2010 het hoogste kijkcijfer sinds 10 jaar op Canvas. Vanaf 2019 speelt Bert de eindejaarsconférence, waarvan compilaties uitgezonden worden op Radio1 en op de regionale zenders, en die integraal te zien is op Streamz.

WEDSTRIJD

Wil jij kans maken op een duoticket voor het Comedy Café?
Lees hier hoe!

Er worden mogelijk beelden (foto en video) gemaakt die gebruikt kunnen worden op de website, in nieuwsbrieven en/of sociale media van ARhus. Indien je dit niet wenst, kan je dit aangeven aan de fotograaf of ons dit op gelijk welk moment laten weten. Lees hier onze privacyverklaring.