Herfstbladeren, touwtjes en schaar
wo 11
okt

De Serre: knutsel een herfstlampion

  • Kenniscentrum ARhus
  • ARhus De Munt
  • Creativiteit
  • Basistarief €5.00

    per kind


    Reductietarief €2.50

    per kind. Voor wie houder is van een European Disability Card of zijn/haar begeleider, of houder van een vrijetijdspas.


Inschrijven is verplicht. Doe dit bij voorkeur online. Ofwel via info@arhus.be of 051 69 18 00.

 

Met gezellige herfstwandelingen en Halloweentochten in het vooruitzicht leren we deze keer hoe je een herfstlampion maakt. We verwerken er bladeren, takjes en varens in en geven de lampion zo een extra (groene) touch. Een duurzaam en sfeervol lichtje voor de gezellige, donkere dagen!

De Serre

De Serre is een maandelijkse creatieve workshop voor kinderen vanaf 7 jaar én hun (groot)ouder(s). Het is een broeikas waar kennisdelen en groeien centraal staan en de collectie van ARhus tot leven komt. Ben je klaar om samen met ons de wondere wereld van natuur en wetenschap te ontdekken?

Praktisch 

Kinderen kunnen niet alleen deelnemen aan de activiteiten van De Serre, maar dienen steeds in het gezelschap te zijn van een (groot)ouder of andere begeleider. Het doel van de workshops is immers om kinderen samen met hun (groot)ouder(s) creatief aan de slag te laten gaan.

Inschrijven is verplicht. Doe dit bij voorkeur online. Ofwel via info@arhus.be of 051 69 18 00.

Er worden mogelijk beelden (foto en video) gemaakt die gebruikt kunnen worden op de website, in nieuwsbrieven en/of sociale media van ARhus. Indien je dit niet wenst, kan je dit aangeven aan de fotograaf of ons dit op gelijk welk moment laten weten. Lees hier onze privacyverklaring.

Doof of slechthorend? Vraag gratis een tolk Vlaamse gebarentaal aan.

Vlieg wijst de hele familie de weg naar muziek, theater, film, dans en nog veel meer vrijetijdsactiviteiten.