Vorige
Meisje aan het knutselen
Geannuleerd
wo 10
apr

De Serre: workshop natuurweven (ARhus Beveren)

Creatieve workshop voor kinderen vanaf 7 jaar samen met een (groot)ouder

  • ARhus
  • ARhus Beveren, Beversesteenweg 492, Roeselare
  • Basistarief €5.00
    Reductietarief €2.50

    houder van een European Disability Card of zijn/haar begeleider, houder van een vrijetijdspas


Jammer, deze workshop is geannuleerd.


Haal je groene vingers boven, want we slaan aan het weven. Voor een keer niet louter met garen of ander textiel, maar tussen de scheringdraden verweven we allerlei moois uit de natuur. Denk aan grassen, zaaddozen, kleurrijke bloemetjes of geurige kruiden. Het resultaat? Een prachtig wandtapijtje van natuurlijke materialen dat je mooi kan laten drogen om je kamer mee te versieren.

De Serre

De Serre is een creatieve workshop voor kinderen vanaf 7 jaar én hun (groot)ouder(s). Het is een broeikas waar kennisdelen en groeien centraal staan en de collectie van ARhus tot leven komt. Ben je klaar om samen met ons de wondere wereld van natuur en wetenschap te ontdekken?

Praktisch

Kinderen kunnen niet alleen deelnemen aan de activiteiten van De Serre, maar dienen steeds in het gezelschap te zijn van een (groot)ouder of andere begeleider. Het doel van de workshops is immers om kinderen samen met hun (groot)ouder(s) creatief aan de slag te laten gaan.

Er worden mogelijk beelden (foto en video) gemaakt die gebruikt kunnen worden op de website, in nieuwsbrieven en/of sociale media van ARhus. Indien je dit niet wenst, kan je dit aangeven aan de fotograaf of ons dit op gelijk welk moment laten weten. Lees hier onze privacyverklaring.

Vlieg wijst de hele familie de weg naar muziek, theater, film, dans en nog veel meer vrijetijdsactiviteiten.