Vorige
Zuchtende vrouw in de zetel
Week van de Opvoeding
do 16
Mei

Imposter moeder door Hanan Challouki

Hoe omgaan met de onzekerheden als moeder?

  • ARhus i.s.m. Stad Roeselare, Huis van het Kind, Mama Baas e.a.
  • enkel digitaal,
  • Basistarief €0.00
  • Deze lezing wordt enkel digitaal georganiseerd.

Inschrijven is verplicht. Doe dit bij voorkeur online of via 051 80 59 00.


De wereld kent Hanan Challouki als een mondige vrouw met een succesvolle onderneming. Ze geeft tientallen keynotes per jaar en staat regelmatig in de schijnwerpers. Toch smolt die zelfzekerheid razendsnel weg toen dat ze moeder werd: "Ik wilde opeens het allerliefste zwijgen. Omdat ik plots bang was om het verkeerde te zeggen, en er genadeloos op afgerekend te worden." 

In deze lezing vertelt ze openhartig over dat onzekere eerste jaar als moeder, vanuit diverse culturele perspectieven. 

Dit infomoment wordt georganiseerd door Huis van het Kind Roeselare.

Portretfoto van Hanan Challouki

Over Hanan Challouki

Hanan Challouki is pionier in inclusieve communicatie en een veelgevraagd expert in de media. Vandaag werkt ze als consultant voor grote klanten als Netflix en is ze de host van de succesvolle podcast Wat Zij Wil. Ze schreef ook het boek Imposter moeder.

Logo Week van de Opvoeding

Week van de Opvoeding

Deze activiteit kadert binnen de Week van de Opvoeding, een week vol applaus, vlaggen, wimpels en hartjes voor iedereen die zich elke dag inzet om kinderen en jongeren te helpen (op)groeien. Dit jaar gaat de Week van de Opvoeding over verbinding. Want opvoeden doe je samen: met familie, opvoeders, buurtbewoners, organisaties, professionals, vrijwilligers, ... 

Ontdek alle activiteiten die van 15 tot en met 22 mei in Roeselare georganiseerd worden.

Week van de Opvoeding is een initiatief van VVSG, VCOK en de Gezinsbond in samenwerking met Stad Roeselare, ARhus, Huis van het Kind, Mama Baas, Motena KIDZ, CAW, CLB GO! Mandel en Leie, Vrij CLB Trikant, K&G, Kando, CM, HuisvandeMens, De Living, Gezonde Buurt en VOC Opstap.