Vorige
Zwaaiende Sarah en kleuters
GEANNULEERD
za 27
apr

Kom en ontmoet Sarah van Ketnet Junior

Voorleessessie voor kleuters

  • ARhus i.s.m. VRT
  • ARhus De Munt, Verzonken Kasteel, De Munt 8, Roeselare
  • Basistarief €0.00

Jammer genoeg moet deze activiteit geannuleerd worden, omdat Sarah door onverwachte omstandigheden niet langer naar Roeselare kan komen. Alle ingeschrevenen worden persoonlijk verwittigd.

Misschien is de interactieve wandeling 'Op stap met Sarah' een leuk alternatief. In anderhalf uur kan je in de stad op zoek gaan naar Sokpop, Sarahs trouwe vriendje.


Hé daar, ben jij ook zo'n fan van Sarah van Ketnet Junior? Dan hebben we goed nieuws, want op zaterdag 27 april komt Sarah een magisch verhaal vertellen in ARhus De Munt. En raad eens? Ook jij bent heel erg welkom.

Sarah vertelt niet alleen een verhaal, maar we gaan ook samen zingen, dansen en spelen. Verwacht je dus maar aan een uurtje vol lachen, giechelen en plezier maken. Kom je ook?

Praktisch

Deze voorleesactiviteit is perfect voor kleuters van 4 of 5 jaar oud. Deelnemen is gratis, maar vooraf inschrijven is wel noodzakelijk omwille van het beperkte aantal plaatsen in de zaal. Boek zowel voor kind(eren) als ouder(s) (of andere begeleiders) een gratis ticket. 

Voor jonge gezinnen

Gezinnen met jonge kinderen zijn meer dan welkom in ARhus. Je vindt een verschoningstafel en borstvoedingsruimte op de tweede verdieping én in het ARhus Café. In het ARhus Café zijn ook babystoelen aanwezig.

Sarah en sokpop

Op stap met Sarah

Krijg je maar niet genoeg van Sarah en haar avonturen? Dan kan je dit voorjaar ook stap door Roeselare met Sarah. Ga tijdens een interactieve wandeling van anderhalve kilometer op zoek naar Sokpop, Sarahs trouwe vriendje, want die zit verstopt op verschillende locaties in de stad. Onderweg kan je volop zingen, dansen en bewegen. Klaar met wandelen? Als kers op de taart krijg je bij je aankomst in KOERS een leuk Ketnet Junior-aandenken als beloning. Ontdek alle praktische info over de Op stap met Sarah-wandeling op de website van Visit Roeselare.

Er worden mogelijk beelden (foto en video) gemaakt die gebruikt kunnen worden op de website, in nieuwsbrieven en/of sociale media van ARhus. Indien je dit niet wenst, kan je dit aangeven aan de fotograaf of ons dit op gelijk welk moment laten weten. Lees hier onze privacyverklaring.

Vlieg wijst de hele familie de weg naar muziek, theater, film, dans en nog veel meer vrijetijdsactiviteiten.