Vorige
Man speelt in het donker op piano
10 jaar ARhus
di 20
feb

Piano ligconcert [VOLZET]

  • ARhus
  • KOERS, Polenplein 15, Roeselare
  • Basistarief €10.00
    Reductietarief €5.00

    houder van een European Disability Card of zijn/haar begeleider; houder van een vrijetijdspas

     


Jammer, het ligconcert is volzet. Ook op onze wachtlijst is geen plaats meer. Neem eens een kijkje op de website van Mattias Devriendt voor andere data en locaties.


Een concert waarbij je niet zit of rechtstaat, maar ligt? Het bestaat! Rol je matje uit, trek je dekentje over je heen en stop je kussen onder je hoofd. Kortom, maak je klaar om een uur lang weg te dromen tijdens een ligconcert van pianist Mattias Devriendt in KOERS. Een moment van rust in een wereld van volgepropte agenda’s, WhatsApp-berichten, hobby's en sociale media. 

Verwacht je aan een uniek ononderbroken muzikaal verhaal waarin rust, spanning, muzikale thema's en dynamiek je ruim een uur lang meenemen. Breng je eigen slaapzak en/of matje mee en… geniet!

Over de muzikant

Mattias Devriendt (°1987) leerde piano spelen op negenjarige leeftijd. Deze geboren en getogen Roeselarenaar woont nu in Gent en is pianist in de band Monserey. Sinds 2022 treedt hij ook solo op. Hij speelt piano ligconcerten voor bedrijven en socioculturele organisaties waarbij het publiek liggend op een matje luistert. Geen Mozart, Beethoven of Schubert, maar eigen werk. Zijn belangrijkste invloeden zijn Radiohead, Philip Glass, Nicolas Jaar, The Album Leaf, Keith Jarrett, Nils Frahm en Jóhann Jóhannsson. In oktober 2023 werd Mattias door Stad Gent nog verkozen tot Gentenaar van de maand.

Er worden mogelijk beelden (foto en video) gemaakt die gebruikt kunnen worden op de website, in nieuwsbrieven en/of sociale media van ARhus. Indien je dit niet wenst, kan je dit aangeven aan de fotograaf of ons dit op gelijk welk moment laten weten. Lees hier onze privacyverklaring.