Vorige
Mensen aan tafel met tablets
Tournée digitale
wo 06
sep

Roeselare digitaal: burgerpanel zkt. meningen en ervaringen

  • ARhus i.s.m. Stad Roeselare
  • ARhus Café, De Munt 8, Roeselare
  • Basistarief €0.00

Inschrijven is verplicht. Doe dit bij voorkeur online. Ofwel via info@arhus.be of 051 69 18 00.

"Er wordt naar ons geluisterd en er wordt ook écht iets mee gedaan. Ik ben daar aangenaam door verrast." - Saskia Vanhie, deelnemer burgerpanel

Weet jij waar je in Roeselare terecht kan met digitale vragen: van hulp bij problemen met jouw smartphone, laptop, apps, websites, … tot infosessies en opleidingen? Wat vind je van de toegang tot internet en openbare computers in onze stad? Heb je suggesties om de digitale communicatie van de Stad te verbeteren, zoals bijvoorbeeld rond het ‘Mijn Roeselare’-profiel op de website van Stad Roeselare?

Laat van je horen tijdens deze bijeenkomst van het burgerpanel. ARhus en Stad Roeselare gaan aan de slag met jullie meningen en ervaringen.

Jongen met smartphone en tablet

Tournée digitale

Deze activiteit maakt deel uit van Tournée digitale, een initiatief van ARhus en Stad Roeselare i.s.m. tal van Roeselaarse partners die zich inzetten om de digitale vaardigheden van Roeselarenaars te versterken. Ontdek hier het volledige programma. 

Tournée digitale wordt mogelijk gemaakt dankzij de steun van Stad Roeselare en Vlaanderen i.h.k.v. het actieplan Iedereen Digitaal.

Logobalk

Er worden mogelijk beelden (foto en video) gemaakt die gebruikt kunnen worden op de website, in nieuwsbrieven en/of sociale media van ARhus. Indien je dit niet wenst, kan je dit aangeven aan de fotograaf of ons dit op gelijk welk moment laten weten. Lees hier onze privacyverklaring.