Vorige
za 23
sep

Rondleiding 'Maak kennis met ARhus'

  • ARhus
  • De Munt 8, Roeselare
  • Basistarief €0.00

Inschrijven is verplicht. Doe dit bij voorkeur online. Ofwel via info@arhus.be of 051 69 18 00.

 

Nieuw lid, trouw gezicht of gewoon nieuwsgierig? Ontdek het boeiende verhaal van ARhus tijdens een bezoek van onder naar boven, voor en achter de schermen. Een ARgonaut (zo noemen we ons, ARhus-medewerkers) neemt je mee op sleeptouw doorheen ARhus De Munt.

We eindigen op het kijkterras op de bovenste verdieping, normaal niet toegankelijk voor het publiek, waar je een prachtig zicht over Roeselare hebt. Iedereen welkom tijdens een gratis rondleiding ‘Maak kennis met ARhus’!

Ook wie (nog) geen lid is van ARhus is welkom. Kom je met kinderen, geef dan via het inschrijvingsformulier even door welke leeftijd ze hebben. Zo kunnen we hier rekening mee houden tijdens de rondleiding.

De rondleidingen vinden 1 keer per maand plaats op zaterdagnamiddag. De volgende rondleiding zal doorgaan op 14 oktober.

PS: Ook rondleidingen voor groepen zijn mogelijk, mits afspraak. Meer info over groepsrondleidingen. 

Inschrijven

Schrijf je in door te klikken op de blauwe inschrijfknop hieronder. Ben je niet zo vertrouwd met online inschrijven? Dan kan je eventueel ook inschrijven via een van de infobalies, door te mailen naar info@arhus.be of door te telefoneren naar 051 69 18 00.

 

Er worden mogelijk beelden (foto en video) gemaakt die gebruikt kunnen worden op de website, in nieuwsbrieven en/of sociale media van ARhus. Indien je dit niet wenst, kan je dit aangeven aan de fotograaf of ons dit op gelijk welk moment laten weten. Lees hier onze privacyverklaring.

Doof of slechthorend? Vraag gratis een tolk Vlaamse gebarentaal aan.