Vorige
Groepje op rondleiding
za 27
jan

Rondleiding 'Maak kennis met ARhus'

Een blik achter de schermen van ARhus De Munt

  • ARhus
  • ARhus De Munt, De Munt 8, Roeselare
  • Basistarief €0.00

Inschrijven is verplicht. Doe dit bij voorkeur online. Ofwel via info@arhus.be of 051 69 18 00.


Nieuw lid, trouw gezicht of gewoon nieuwsgierig? Ontdek het boeiende verhaal van ARhus tijdens een bezoek van onder tot boven, zowel voor als achter de schermen. Een ARgonaut (zo noemen we ons, ARhus-medewerkers) neemt je mee op sleeptouw doorheen ARhus De Munt. We eindigen op het terras op de bovenste verdieping, normaal niet toegankelijk voor het publiek, waar je een prachtig zicht over Roeselare en omstreken hebt. 

Iedereen is welkom tijdens deze gratis rondleiding. Ook wie (nog) geen lid is van ARhus, kan deelnemen. Kom je met kinderen, geef dan via het inschrijvingsformulier even door welke leeftijd ze hebben. Zo kunnen we ervoor zorgen dat de uitleg ook op hun maat afgestemd wordt.

Inschrijven

Schrijf je in door te klikken op de blauwe inschrijfknop hieronder. Ben je niet zo vertrouwd met online inschrijven? Dan kan je ook inschrijven via een van de infobalies, door te mailen naar info@arhus.be of door te telefoneren naar 051 69 18 00.

Groepsrondleiding

Deze gratis rondleiding is gericht op individuele bezoekers of kleine groepjes (familie, vrienden). Wil je graag met een grotere groep (bijvoorbeeld vereniging of bedrijf) ARhus bezoeken, dan verwijzen we je door naar dit aanvraagformulier voor een groepsrondleiding.

Er worden mogelijk beelden (foto en video) gemaakt die gebruikt kunnen worden op de website, in nieuwsbrieven en/of sociale media van ARhus. Indien je dit niet wenst, kan je dit aangeven aan de fotograaf of ons dit op gelijk welk moment laten weten. Lees hier onze privacyverklaring.