Vorige
Bord met fietsknooppunten langs de weg
Tournée digitale
wo 20
sep

Stel je fiets- en/of wandelroute samen met knooppunten

Extra sessie wegens succes!

  • ARhus i.s.m. CVO Creo
  • ARhus De Munt (Verzonken Kasteel), De Munt 8, Roeselare
  • Basistarief €0.00

Fiets- en wandelknooppunten vind je over heel Vlaanderen, van Roeselare tot Riemst. Dankzij deze bordjes ontdek je de mooiste routes zonder dat je een wegenkaart of kompas nodig hebt. Online vind je niet alleen heel wat uitgestippelde wandel- en fietstochten, maar je kan ook zelf je eigen route samenstellen.

Tijdens deze info- en doe-sessie legt Jan 'Jantje' Meulebrouck van CVO Creo stap voor stap uit hoe je aan de slag gaat met online knooppuntentoepassingen. Hij wijst jou de weg in de bestaande apps en websites en zorgt ervoor dat je niet verdwaalt tussen alle knopjes en opties. 

Tip: breng jouw eigen smartphone of tablet mee. Zo kan je nadien meteen op pad.

Infodag CVO Creo

Deze sessie laat jou proeven van het ICT-aanbod van CVO Creo. Wil je meer weten? Bekijk deze folder of ga op 24 augustus van 16u tot 20u een kijkje nemen tijdens de infoavond op de leslocaties: campus Klara (Blekerijstraat 70) en campus ROC (Zwaaikomstraat 27).

Yannick achter computer met gsm in de hand

Tournée digitale

Deze activiteit maakt deel uit van Tournée digitale, een initiatief van ARhus en Stad Roeselare i.s.m. tal van Roeselaarse partners die zich inzetten om de digitale vaardigheden van Roeselarenaars te versterken. Ontdek hier het programma.

Tournée digitale wordt mogelijk gemaakt dankzij de steun van Stad Roeselare en Vlaanderen i.h.k.v. het actieplan Iedereen Digitaal.

Logobalk

Er worden mogelijk beelden (foto en video) gemaakt die gebruikt kunnen worden op de website, in nieuwsbrieven en/of sociale media van ARhus. Indien je dit niet wenst, kan je dit aangeven aan de fotograaf of ons dit op gelijk welk moment laten weten. Lees hier onze privacyverklaring.