Vorige
twee mensen tonen iets terwijl derde tekent
Voorleesfeest
wo 22
nov

Verse onzinsels

Interactieve theatervoorstelling

  • ARhus
  • ARhus De Munt, Verzonken Kasteel, De Munt 8, Roeselare
  • Basistarief €0.00

Inschrijven is verplicht. Doe dit bij voorkeur online. Ofwel via info@arhus.be of 051 69 18 00.

 

In deze interactieve theatervoorstelling brengen 'babbelaar' Dempsey Hendrickx en 'krabbelaar' Bruno Claeys samen het meest fantasierijke verhaal tot leven. Waarover dat verhaal precies gaat, dat bepalen de kinderen. Alles kan ... echt A-L-L-E-S.

Praktisch

Deze voorstelling is geschikt voor kinderen vanaf de tweede graad lager onderwijs. Jongere broers of zusjes kunnen gerust ook meekomen, maar de minimumleeftijd is 5 jaar. Bij onze ARhus-medewerkers zijn de deelnemende kinderen in goede handen, als (groot)ouder/begeleider hoef je jouw kind dus niet te begeleiden tijdens deze activiteit al kan dat (voor de jongere kinderen) wel.

Jonge gezinnen welkom! In ARhus De Munt is er een buggyparking op verdieping +2. Je vindt een verschoningstafel en borstvoedingsruimte op verdieping +2 en in het ARhus Café. In het ARhus Café zijn ook babystoelen aanwezig.

Voorleesweek

Van 18 tot 26 november is er de jaarlijkse Voorleesweek en wordt het belang én het plezier van voorlezen in de kijker gezet. Daarom houden we in ARhus een week lang een groot voorleesfeest met tal van activiteiten voor 0 tot 12 jaar.

Campagnebeeld van de Voorleesweek met hond en pier

Ontvang een gratis voorleesboek! (zolang de voorraad strekt)

Wat? 
We geven een 100-tal voorleesboeken weg. Deze boeken kunnen we in onze bibliotheek niet meer gebruiken, maar verdienen wel een prachtig tweede leven bij jou thuis. (zolang de voorraad strekt)

Voor wie?
Iedereen die zichzelf een voorleesbuddy noemt of er een wil zijn. (1 boek  per persoon)

Waar?
Kom je naar de theatervoorstelling ‘Verse Onzinsels’? Dan krijg je daar je voorleesboek. Of kom een gratis voorleesboek ophalen aan de balie op verdieping +2 in ARhus De Munt, t.e.m. 25 november 2023.

Er worden mogelijk beelden (foto en video) gemaakt die gebruikt kunnen worden op de website, in nieuwsbrieven en/of sociale media van ARhus. Indien je dit niet wenst, kan je dit aangeven aan de fotograaf of ons dit op gelijk welk moment laten weten. Lees hier onze privacyverklaring.

Doof of slechthorend? Vraag gratis een tolk Vlaamse gebarentaal aan.

Vlieg wijst de hele familie de weg naar muziek, theater, film, dans en nog veel meer vrijetijdsactiviteiten.