Vorige
Springend kindje
10 jaar ARhus
zo 18
feb

Vertel eens... een interactief voorleesverhaal

Interactieve voorleessessie voor kleuters tot 5 jaar

  • ARhus
  • ARhus De Munt, De Munt 8, Roeselare
  • Basistarief €0.00

Wist je het al? Iedereen die zin heeft om voor te lezen, kan in ARhus in de voorleeszetel plaatsnemen. Je maakt van het voorleesmoment een intiem onderonsje of … je leest voor terwijl iedere bezoeker, groot of klein, mag genieten van het verhaal dat je brengt.

Daarnaast organiseren wij telkens tijdens het derde weekend van de maand ‘Vertel eens’-voorleessessies. Als je denkt dat voorlezen saai is of niet meer van deze tijd, dan heb je ons programma nog niet bekeken! We trekken alle registers open! Na het verhaal is er telkens nog een leuke activiteit voor wie wil. Kom je ook? Inschrijven is niet nodig.

Interactieve zoektocht

Heb je kleine kinderen? En is lang stilzitten soms een hele uitdaging? Dan brengt deze Vertel eens-voorleessessie misschien wel raad. Want we duiken naar goede gewoonte opnieuw een boeiend verhaal in, op maat van kleuters. Maar daar houdt het niet op. Deze keer is er geen knutselactiviteit, maar vertrekken we op een tocht vol leuke (zoek)opdrachtjes. Komen jullie ook?

Voor jonge gezinnen

Gezinnen met jonge kinderen zijn meer dan welkom in de bib. Aan de voorleeshoek op verdieping +2 is er een buggyparking. Je vindt ook een verschoningstafel en borstvoedingsruimte op de tweede verdieping én in het ARhus Café. In het ARhus Café zijn ook babystoelen aanwezig.

Er worden mogelijk beelden (foto en video) gemaakt die gebruikt kunnen worden op de website, in nieuwsbrieven en/of sociale media van ARhus. Indien je dit niet wenst, kan je dit aangeven aan de fotograaf of ons dit op gelijk welk moment laten weten. Lees hier onze privacyverklaring.

Doof of slechthorend? Vraag gratis een tolk Vlaamse gebarentaal aan.

Vlieg wijst de hele familie de weg naar muziek, theater, film, dans en nog veel meer vrijetijdsactiviteiten.