Vorige
Kindje leest in boek
zo 17
mrt

Vertel eens... met sport en spel (ARhus De Munt)

MEERTALIGE VOORLEESSESSIE (NEDERLANDS-ARABISCH) EN KNUTSELMOMENT VOOR KLEUTERS VANAF 3 JAAR

  • ARhus
  • ARhus De Munt, De Munt 8, Roeselare
  • Basistarief €0.00

Nestel je in onze voorleeshoek en geniet van het grappige kleuterverhaal 'Een olifant in het zwembad'.

Op een dag beleeft de klas van juf Els veel pret in het zwembad. Tot ineens een olifant binnenkomt. Na hun eerste schrik te hebben overwonnen, beleven de kinderen veel plezier met het dier. Maar dan willen de badmeesters hem wegsturen … Een grappig voorleesverhaal over een toch wel erg bijzondere ontmoeting.

Na de voorleessessie volgt een kleine sportieve knutselactiviteit voor wie dat wil. Inschrijven is niet nodig.

Meertalige voorleessessie

Deze Vertel eens-sessie is best bijzonder. ARgonaut Saar vertelt het verhaal in het Nederlands, maar ook Fatima neemt plaats op de voorleeszetel. Want zij brengt het verhaal in het Arabisch.

Voor jonge gezinnen

Gezinnen met jonge kinderen zijn meer dan welkom in de bib. Aan de voorleeshoek op verdieping +2 is er een buggyparking. Je vindt ook een verschoningstafel en borstvoedingsruimte op de tweede verdieping én in het ARhus Café. In het ARhus Café zijn ook babystoelen aanwezig.

Jeugdboekenmaand

De Jeugdboekenmaand 2024 belooft een bijzonder actieve editie te worden. Want het centrale thema is dit keer 'sport & spel'. Het worden weken van plezier maken en doorzetten, van verbeelden en sterk worden! Want spelen en bewegen zijn goed voor je. En wat is lezen anders dan gymnastiek voor je hoofd en je hart? Ontdek onze leestips voor 3- tot 15-jarigen. Of doe mee aan een van onze andere activiteiten. Klaar? 3, 2, 1, go!

Er worden mogelijk beelden (foto en video) gemaakt die gebruikt kunnen worden op de website, in nieuwsbrieven en/of sociale media van ARhus. Indien je dit niet wenst, kan je dit aangeven aan de fotograaf of ons dit op gelijk welk moment laten weten. Lees hier onze privacyverklaring.

Vlieg wijst de hele familie de weg naar muziek, theater, film, dans en nog veel meer vrijetijdsactiviteiten.