Cover van het boek Moppereend
Stresstival
wo 04
okt

Voorleessessie: Moppereend

Een mopperverhaal om vrolijk van te worden!

  • ARhus i.s.m. Avansa MZW en Stad Roeselare
  • ARhus, De Munt 8 (voorleeshoek verdieping +2), Roeselare
  • Basistarief €0.00

Eend is mopperig. Haar vijver is opgedroogd en er is niemand die met haar wil spelen. Tenminste... dat vindt zij. En dan wordt ze ook nog achtervolgd door een grijs wolkje dat boven haar hoofd steeds donkerder en groter wordt. Wat voor een wolk is dit? Is het een somberwolk? Is het een treurwolk? Of is het... is het... een moppereendwolk?  

Ontdek het op woensdag 4 oktober tijdens de voorleessessie in onze voorleeshoek op verdieping +2 van ARhus De Munt.

Praktisch

De voorleessessie is geschikt voor f(r)amilies met kinderen vanaf 5 jaar. ARhus De Munt verwelkomt gezinnen met (jonge) kinderen met open armen. Op verdieping +2 en in het ARhus Café vind je een verschoningstafel en borstvoedingsruimte. In het ARhus Café zijn ook babystoelen aanwezig.

STRESSTIVAL: spring in de bres tegen stress

Leren mediteren met acteur Peter De Graef? Of eerder fan van wandelen, muziek maken, tekenen of yoga? In gesprek gaan met journaliste Fatma Taspinar, VRT-nieuwslezer Chris Van den Abeele of actrice Leen Dendievel over hoe zij zelf worstelen met stress? Poëzie, een dansvoorstelling, een inspringtheater of een fototentoonstelling over stress meepikken? Tips en tricks aangereikt krijgen over hoe je zelf anders kan omgaan met stress?

Het kan allemaal, op het Stresstival: een event van drie dagen in kenniscentrum ARhus in Roeselare vol workshops, infomarkten, live radio, getuigenissen van ervaringsdeskundigen en gesprekken met experten, een tentoonstelling met foto’s en poëzie, animatie voor kinderen,... Welkom en spring samen met ons in de bres tegen stress.

Ontdek het hele programma op stresstival.be!

Het Stresstival is een organisatie van Stad Roeselare, ARhus, Avansa Mid- en Zuidwest en de partners van de 10-daagse van de Geestelijke Gezondheidszorg.

metsers metsen een hoofd met bakstenen

Er worden mogelijk beelden (foto en video) gemaakt die gebruikt kunnen worden op de website, in nieuwsbrieven en/of sociale media van ARhus. Indien je dit niet wenst, kan je dit aangeven aan de fotograaf of ons dit op gelijk welk moment laten weten. Lees hier onze privacyverklaring.

Doof of slechthorend? Vraag gratis een tolk Vlaamse gebarentaal aan.

Vlieg wijst de hele familie de weg naar muziek, theater, film, dans en nog veel meer vrijetijdsactiviteiten.