Zoekresultaten

Specification
Leeftijd
Uitgever
Onderwerpen
Auteur
Uitvoerder
Recensie
Genre
Uitgegeven tussen

5 Resultaten

Sorteren op
Boek

Kaatje en de juf

Liesbet Slegers (Auteur)

Vandaag gaat Kaatje naar school. Als ze fijn buiten speelt met haar vriendjes Karel en Ali, valt ze op haar knie. Ze is verdrietig maar gelukkig is de juf er, die de kinderen altijd helpt en troost. Dat doet ze ook als Kaatje ruzie heeft om een autootje. Prentenboek met eenvoudige kleurenillustraties in grove penseelstreken. Vanaf ca. 2,5 jaar.

Uitgever

Clavis (2020)

Taal
Doelgroep
Beschikbaar
Boek

Grote jongens huilen wél

Jonty Howley (Auteur), Gideon Samson (Vertaler)

Levi gaat voor het eerst naar school en dat vindt hij eng. Maar volgens zijn vader huilen grote jongens nooit. Dus huilt Levi niet. Onderweg naar school ziet Levi veel grote mannen die soms een traantje laten. Zal Levi zijn ogen droog kunnen houden? En papa? Oblong prentenboek met kleurrijke illustraties. Vanaf ca. 4 jaar.

Uitgever

Volt (2020)

Taal
Doelgroep
Beschikbaar
Boek

Iedereen is wel eens ... bang

Moira Butterfield (Auteur), Holly Sterling (Illustrator), Ineke Ris (Vertaler)

Bram is bang. Hij moet voor het eerst naar school. Maar Yara helpt hem. Prentenboek over angsten en hoe je elkaar kunt helpen. Met bespreektips en paginagrote kleurenillustraties. Vanaf ca. 4 jaar.

Boek

Nieuw in de klas

Nannie Kuiper (Auteur), Marieke Van Ditshuizen (Illustrator)

Lotte gaat naar een nieuwe kleuterklas. Saskia wil haar vriendin zijn. De twee meisjes mogen in de pauze niet meedoen aan de spelletjes van de andere kinderen. Prentenboek met paginagrote kleurenillustraties en tekst op rijm. Vanaf ca. 4 jaar.

Uitgever

Leopold (2011)

Taal
Doelgroep
Beschikbaar
Boek

Ik wil vriendjes

Tony Ross (Auteur)

De Kleine Prinses is op haar eerste schooldag op zoek naar vriendjes, maar niet iedereen wil met haar spelen als ze haar kroontje niet draagt. Prentenboek met zachtgekleurde illustraties. Vanaf ca. 3 jaar.

Uitgever

Sjaloom (2005)

Taal
Doelgroep
Beschikbaar

Niet gevonden wat je zocht?

Het is mogelijk om ook in andere bibliotheken te zoeken.