Zoekresultaten

Specification
Leeftijd
Taal
Uitgever
Onderwerpen
Auteur
Uitvoerder
Recensie
Genre
Uitgegeven tussen

10 Resultaten

Sorteren op
Boek

Ik win nooit iets

Evelien De Vlieger (Auteur), Ruth De Jaeger (Illustrator)

Nelle wint een vakantie naar een zonnig eiland. Met haar ouders vult ze de dagen met zwemmen, zonnen en varen. Ze maakt zelfs nieuwe vriendin. Met gekleurde illustraties. Vanaf ca. 8 jaar.

Uitgever
Taal
Onderwerp
Doelgroep
Beschikbaar
Boek

Opa astronaut

Brigitte Minne (Auteur), Leen Huysmans (Illustrator)

Tess wil dat de grote wens van haar zieke opa in vervulling gaat: een ruimtereis maken. Met gekleurde illustraties. Vanaf ca. 9 jaar

Uitgever

De Eenhoorn (2022)

Taal
Doelgroep
Beschikbaar
Boek

Meesterkok

Maranke Rinck (Auteur), Martijn van der Linden (Illustrator)

Ellis en Dante doen mee aan een kookwedstrijd, maar kunnen helemaal niet koken! Gelukkig verzint Bob een fantastisch toetje. Maar wat als vlak voor de finale de popcorn op is? Met zwart-wit illustraties. Vanaf ca. 7,5 jaar.

Boek

Hoog in de boom begint de zomer

Wouter Klootwijk (Auteur), Esther Leeuwrik (Illustrator)

Jet woont in een dorp waar Lo op vakantie is. Ze ontmoeten Fien die in een wagentje zit. Als het wagentje stuk gaat, bedenken Lo en Jet een oplossing waardoor Fien thuis kan komen. Met illustraties in kleur. Vanaf 9 jaar.

Uitgever

Leopold (2022)

Taal
Onderwerp
Doelgroep
Beschikbaar
Boek

Ik ben hier!

Joke van Leeuwen (Auteur)

Jona valt in slaap op het dak van haar vaders kantoor. Als ze wakker wordt, is het gebouw verlaten en staat er water tot aan de tweede verdieping. Jona bedenkt een plan om aandacht te trekken voor als ze haar komen zoeken. Met zwart-wit illustraties. Vanaf ca. 10 jaar.

Boek

Morris : de jongen die de hond vond

Bart Moeyaert (Auteur), Sebastiaan Van Doninck (Illustrator)

Morris gaat op de berg bij oma’s huis op zoek naar de ontsnapte hond Houdini. Net als hij hem gevonden heeft, begint het te sneeuwen. Houdini gaat er weer vandoor en Morris weet zich even geen raad, maar dan verschijnt in de witte sneeuw ineens een lotgenoot. Met kleurenillustraties. Voorlezen vanaf ca. 7 jaar.

Uitgever
Taal
Doelgroep
Beschikbaar
Boek

Misjka

Edward van de Vendel (Auteur), Anoush Elman (Auteur), Annet Schaap (Illustrator)

Als Roya (9, ik-persoon) met haar familie eindelijk een huis krijgt in Nederland, krijgt ze ook een huisdier: het dwergkonijntje Misjka. Maar op een dag is Misjka opeens verdwenen. Met kleurenillustraties. Vanaf ca. 8 jaar.

Boek

Raargebeurd : het rariteitenkabinet van meneer Fred

Emanuel Wiemans (Auteur)

Verhalen over mysterieuze verschijnselen zoals de Vliegende Hollander en de Verschrikkelijke Sneeuwman. Met gekleurde illustraties. Vanaf ca. 9 jaar.

Beschikbaar
Boek

Mary : roman

Anne Eekhout (Auteur)

Door haar herinneringen aan een monsterlijke verschijning komt Mary Shelley tot het verhaal over het monster van Frankenstein.

Boek

Haaientanden

Anna Woltz (Auteur), Martijn van der Linden (Illustrator)

Atlanta van elf heeft een waanzinnig plan: ze wil in 24 uur rond het IJsselmeer fietsen. Dan ontmoet zij de vrolijke en mysterieuze Finley die weggelopen is van huis. Heeft Atlanta pech dat ze hem heeft ontmoet, of juist geluk?

Uitgever
Taal
Onderwerp
Doelgroep
Beschikbaar