16-06-2018

Vacature: projectcoördinator

Ter versterking van het team projecten zijn wij op zoek naar een coördinator voor onze langlopende projecten.

Oproep EYE 2018

Oproep: wie wil er mee naar het European Youth Event (EYE2018)?

Tom Vandenkendelaere (Europarlementslid) en Henk Kindt (Voorzitter Kenniscentrum ARhus) geven 10 Roeselaarse jongeren de kans om erbij te zijn op 1 en 2 juni in Straatsburg!

Jongeren tussen 18 en 32 kunnen deelnemen aan dit tweejaarlijkse evenement en samen met zo’n 8000 Europese leeftijdsgenoten nadenken over de toekomst van Europa. Dit is een unieke kans om een mooi netwerk uit te bouwen en kennis op te doen over Europa in het algemeen, en deze thema’s in het bijzonder:

  • Young and old: keeping up with the digital revolution
  •  Rich and poor: calling for a fair share
  •  Apart and together: working out for a stronger Europe
  • Safe and dangerous: staying alive in turbulent times
  • Local and global: protecting our planet

Spreekt dit je aan? Heb jij zin om België (en Roeselare!) te vertegenwoordigen? Laat ons via dit formulier weten op welke manier jij je maatschappelijk engagement voor je stad de afgelopen jaren hebt opgenomen! Aan welke projecten heb je al gewerkt? Wat is jouw bijdrage al geweest aan de Roeselaarse gemeenschap? Licht ook even toe op welke manier deelname aan het EYE 2018 voor jou een meerwaarde zal betekenen. Opgelet: alle sessies gaan door in het Engels, Frans of Duits dus een goede talenkennis is een must!

De kandidaturen worden beoordeeld door een jury van Roeselaarse changemakers uit de overheid, het onderwijs, de gezondheidssector, het bedrijfsleven en de creatieve industrie.

We sluiten de inschrijvingen af op 4 maart en kijken uit naar jullie inzendingen! Veel succes!