16-06-2019

VACATURE: medewerker onthaal

Wil je graag aan de slag in een dynamische en innovatieve organisatie? Wil je het gezicht van ARhus zijn om klanten en bezoekers te verwelkomen? Dan is dit jouw kans! ARhus zoekt een enthousiaste medewerker M/V/X voor het onthaalteam. Solliciteren voor deze deeltijdse functie (25u) kan tot en met 16 juni 2019.Lees meer

Jeugdboekenmaand

Maart = Jeugdboekenmaand

Vriendschap

De Jeugdboekenmaand 2019 staat in het teken van vriendschap. Er zijn goede vrienden, beste vrienden, verloren en vergeten vrienden, vrienden van op school, vrienden van de voetbalclub, vrienden die familie zijn, oude vrienden, nieuwe vrienden, voorlopig onbekende vrienden, onzichtbare vrienden, boekenvrienden, dierenvrienden, Facebookvrienden, verre vrienden, vrienden voor heel even en vrienden voor altijd.

Verteltheatervoorstelling: Beste vrienden voor ... altijd?
23/03/2019 in ARhus De Munt, gratis

Francesco D'Amigo, de vriendschapswizard met een vijsje los, vertelt ons tijdens de Best Friends Forever datingshow over het belang en de impact van vriendschap op ons leven. Voor kinderen 6+ en hun ouders.
Meer info en inschrijven

Familiefilm: Rosie en Moussa
16/03/2019 in ARhus De Munt, gratis

Rosie & Moussa is een familiefilm gebaseerd op de bekroonde boeken van Michael De Cock en Judith Vanistendael. Samen met Rosie en Moussa ontdekken we de grootstad als een plek om eindeloos veel avonturen te beleven. Je kan er spelen, dromen en op-en-top kind zijn. Deze film uit eigen land krijgt dankzij de hedendaagse thematiek en de ijzersterke cast ook internationale allure. Voor kinderen van 8 tot 12 jaar.
Meer info en inschrijven

Leestips
Hier vind je inspirerende boeken- en striptips over vriendschap voor lezers tussen 3 en 15 jaar:

Meer boekentips vind je op de boekenstand op verdieping +2 en op www.boekenzoeker.org

Vriendenboek
In de workshopruimte op verdieping +2 van ARhus De Munt staat het grote Vriendenboek Jeugdboekenmaand 2019. Wie een pagina invult en afgeeft aan de balie, krijgt een unieke button. Een andere manier om zo'n button te krijgen, is het inkleuren van een speciale kleurplaat.
Vanaf maandag 4 maart, zolang de voorraad strekt.