27-09-2020

VACATURE Coördinator publieksdiensten M/V/X

Blink je uit in klantgerichtheid en coördineren? Kan jij een team enthousiasmeren en motiveren? Heb je affiniteit met of interesse in de brede Roeselaarse regio en onze sector? Zit innoveren en verbinden in je DNA? Dan ben jij misschien de nieuwe collega die wij zoeken!Lees meer

Afgelopen activiteiten

donderdag 26 september 2019
Herstelacademie: Op stap naar werk
Kerelsplein (Gele zaal), Accaciastraat 6, 8800 Roeselare
Herstelacademie: Op stap naar werk

Voel je de kriebel om te solliciteren, maar doen heel wat vragen je twijfelen?Heb je op vandaag nog geen (goede) ervaringen op de werkvloer en wil je steviger in je schoenen staan? Dan kan de opleiding ‘Op stap naar werk' gegeven door een arbeidscoach en ervaringsdeskundige jou net hét duwtje in de rug geven dat je nodig hebt! De cursus is geschikt voor mensen met een psychische kwetsbaarheid die een duwtje in de rug nodig hebben om stappen in het werkveld te zetten.

I.s.m. Kwadraat Netwerk Geestelijke Gezondheid Midden-West-Vlaanderen en Vormingplus MZW.

Wanneer: vijfdelige cursus, telkens op donderdag van 9u tot 11u30 op volgende dagen: 26 september, 3 oktober, 10 oktober, 17 oktober en 24 oktober.
Waar: Kerelsplein (Gele zaal), Accaciastraat 6, 8800 Roeselare
Toegangsprijs: €25 voor de hele reeks
Inschrijven: via het inschrijvingsformulier.


Als kenniscentrum zet ARhus volop in op gezondheid in al haar vormen. We staan garant voor kwaliteitsvolle en betrouwbare informatie, en werken daarvoor samen met heel wat lokale gezondheidsorganisaties. Zo is ARhus onder meer partner in de Herstelacademie, die in september 2019 in onze regio van start gaat.

Een Herstelacademie organiseert cursussen rond allerlei thema’s gerelateerd aan psychische kwetsbaarheid: het leren zinvol invullen van je vrije tijd, de eerste stappen (terug)zetten naar werk, een lees- en doegroep rond het boek ‘Kracht van kwetsbaarheid’ van Brené Brown, ... Elke sessie wordt gegeven in duo, door iemand met ervaringskennis en iemand met professionele kennis over het thema. Iedereen is welkom! Meer info op www.arhus.be/herstelacademie.


Er worden mogelijk sfeerbeelden (foto en video) gemaakt die gebruikt kunnen worden op de website, in nieuwsbrieven en/of sociale media van ARhus. Indien je dit niet wenst, kan je dit aangeven aan de fotograaf of ons dit op gelijk welk moment laten weten. Privacyverklaring