27-09-2020

VACATURE Coördinator publieksdiensten M/V/X

Blink je uit in klantgerichtheid en coördineren? Kan jij een team enthousiasmeren en motiveren? Heb je affiniteit met of interesse in de brede Roeselaarse regio en onze sector? Zit innoveren en verbinden in je DNA? Dan ben jij misschien de nieuwe collega die wij zoeken!Lees meer

Afgelopen activiteiten

dinsdag 1 oktober 2019
ARhumenten: Anja Copejans over ‘Perfection is a bitch’
ARhus, De Munt 8, Roeselare
ARhumenten: Anja Copejans over ‘Perfection is a bitch’

De reeks ARhumenten wil je interesse wekken en goed informeren over bepaalde maatschappelijke en socio-culturele thema’s. Op zondagvoormiddag of een avond in de week nodigt ARhus interessante sprekers uit die jou boeien van begin tot eind, en verder. Een initiatief van ARhus i.s.m. Vormingplus MZW i.h.k.v. de 10-daagse van de Geestelijke Gezondheid.

Herken je het gevoel dat je ’s ochtends bij het wakker worden al snakt naar het moment dat je straks weer naar bed mag? Dat je lichaam altijd en overal vooral schreeuwt om rust? Dat je leeggezogen bent en als een pudding in elkaar zakt zodra je terugkeert naar je persoonlijke cocon?

Anja Copejans had een druk leven. Het was al jaren vijf voor twaalf, maar ze had een manier gevonden om daarmee om te gaan. Dacht ze. Vol goede moed stortte ze zich telkens weer in de ratrace van elke dag. Nooit stond ze stil bij de absurde eisen die ze stelde aan zichzelf. Net daarom kwam de wake-upcall zo hard aan. Haar veelgelezen blog werd vanaf dat moment haar uitlaatklep. Met haar crash stak een hevig gevoel van falen en zwakheid de kop op. Pas na lange tijd ontdekte ze dat haar drang naar perfectionisme voor heel veel stress zorgde. Inmiddels volgde Anja een opleiding tot perfectionismecoach. Vandaag begeleidt ze mensen die worstelen met het perfectionismepatroon.

Tijdens deze lezing vertelt ze hoe ze zichzelf stap voor stap kon bevrijden uit het keurslijf van perfectionisme. Ze laat zien hoe iedereen de bitch die perfectionisme is, te lijf kan gaan. In de plaats komt een leven dat evenwichtiger is en ontspannen. En waarin een veel betere balans heerst tussen werk en vrije tijd.

Tip: www.facebook.com/Perfectionista2you waar goed goed genoeg is

Wanneer: dinsdag 1 oktober van 20u tot 21u30 à 22u
Waar: ARhus, De Munt 8, Roeselare
Toegangsprijs: €7 (€3,5 met een vrijetijdspas)
Inschrijven: kan vanaf 1 september via het inschrijvingsformulier. Betalen kan online of aan de deur (maak je keuze op het formulier). Eventueel kan je ook inschrijven aan de balie of telefonisch op het nr 051 69 18 00.

 I.h.k.v. de 10-daagse van de Geestelijke Gezondheid 

Tip

Het boek van Anja Copejans vind je hier in onze collectie. Uitgeleend? Dan vind je misschien een andere aanrader in deze lijst boeken over perfectionisme.

 

 


Er worden mogelijk sfeerbeelden (foto en video) gemaakt die gebruikt kunnen worden op de website, in nieuwsbrieven en/of sociale media van ARhus. Indien je dit niet wenst, kan je dit aangeven aan de fotograaf of ons dit op gelijk welk moment laten weten. Privacyverklaring

 

Doof of slechthorend? Vraag gratis een tolk Vlaamse gebarentaal aan.