27-09-2020

VACATURE Coördinator publieksdiensten M/V/X

Blink je uit in klantgerichtheid en coördineren? Kan jij een team enthousiasmeren en motiveren? Heb je affiniteit met of interesse in de brede Roeselaarse regio en onze sector? Zit innoveren en verbinden in je DNA? Dan ben jij misschien de nieuwe collega die wij zoeken!Lees meer

Afgelopen activiteiten

donderdag 26 september 2019 - vrijdag 27 september 2019
Week van de Beweging: Laat je klas bewegen met de Lü wand
ARhus, De Munt 8, Roeselare
Week van de Beweging: Laat je klas bewegen met de Lü wand

We weten allemaal dat we vaker moeten bewegen. Uitspraken zoals “zitten is het nieuwe roken” zijn dan ook alom gekend. Maar de daad effectief bij het woord voeren, blijkt voor velen nog een moeilijke stap. Tijdens de Week van de Beweging overtuigen Orthopedie Roeselare, AZ Delta, VIVES, Howest, Stad Roeselare, KOERS en ARhus jou van het belang van bewegen en willen we jou vooral aanzetten om het te doen.

Laat je klas bewegen met de Lü wand

Sporten was nog nooit zo leuk! ARhus en Howest zetten de leerlingen uit de lagere school en eerste graad middelbaar op nieuwe manieren aan het bewegen. Tijdens deze doe-sessie ontdek je hoe technologie in de vorm van interactieve games en apps een stimulans kan zijn om meer en op een leukere manier te bewegen!

Op 26 en 27 september kunnen in totaal 12 klassen de interactieve spelwand Lü en andere beweegspelletjes uittesten.

Hogeschool Howest Kortrijk

Gedurende de Week van de Beweging (24-29 september) zijn er tal van activiteiten op diverse locaties waarbij beweging in al zijn vormen en verantwoord sporten centraal staan. Ontdek alle activiteiten op www.weekvandebeweging.be.

Wanneer: woensdag 26 september en donderdag 27 september (telkens van 08u15 tot 15u00)
Waar: ARhus, De Munt 8, Roeselare (Fietsenstalling)
Toegangsprijs: gratis
Inschrijven: via het inschrijvingsformulier (slechts 1 plaatsje vrij!)


Er worden mogelijk sfeerbeelden (foto en video) gemaakt die gebruikt kunnen worden op de website, in nieuwsbrieven en/of sociale media van ARhus. Indien je dit niet wenst, kan je dit aangeven aan de fotograaf of ons dit op gelijk welk moment laten weten. Privacyverklaring

 

Doof of slechthorend? Vraag gratis een tolk Vlaamse gebarentaal aan.