27-09-2020

VACATURE Coördinator publieksdiensten M/V/X

Blink je uit in klantgerichtheid en coördineren? Kan jij een team enthousiasmeren en motiveren? Heb je affiniteit met of interesse in de brede Roeselaarse regio en onze sector? Zit innoveren en verbinden in je DNA? Dan ben jij misschien de nieuwe collega die wij zoeken!Lees meer

Afgelopen activiteiten

donderdag 26 september 2019
Week van de Beweging: Gang- en loopanalyse
ARhus, De Munt 8, Roeselare
Week van de Beweging: Gang- en loopanalyse

Laat jouw gang- en looppatroon analyseren door orthopedisten en gespecialiseerde bandagisten en krijg advies op maat.

Een verkeerd patroon kan aan de basis liggen van medische klachten in de voet, het kniegewricht, heupgewricht of in de rug. De klachten kunnen zowel bij dagdagelijkse activiteiten (werk, huishouden...) als tijdens het sporten aanwezig zijn en zijn vaak gelinkt met een overbelastingsfenomeen.

Elke analyse duurt ongeveer 15 min.

I.s.m. Orthokin

Wanneer: dinsdag 24 september (10u tot 17u) en donderdag 26 september (10u tot 17u)
Waar: ARhus, De Munt 8, Roeselare
Toegangsprijs: gratis
Inschrijven: niet nodig

Gedurende de Week van de Beweging (24-29 september) zijn er tal van activiteiten op diverse locaties waarbij beweging in al zijn vormen en verantwoord sporten centraal staan. Ontdek alle activiteiten op www.weekvandebeweging.be.

We weten allemaal dat we vaker moeten bewegen. Uitspraken zoals “zitten is het nieuwe roken” zijn dan ook alom gekend. Maar de daad effectief bij het woord voeren, blijkt voor velen nog een moeilijke stap. Tijdens de Week van de Beweging overtuigen Orthopedie Roeselare, AZ Delta, VIVES, Howest, Stad Roeselare, KOERS en ARhus jou van het belang van bewegen en willen we jou vooral aanzetten om het te doen.


Er worden mogelijk sfeerbeelden (foto en video) gemaakt die gebruikt kunnen worden op de website, in nieuwsbrieven en/of sociale media van ARhus. Indien je dit niet wenst, kan je dit aangeven aan de fotograaf of ons dit op gelijk welk moment laten weten. Privacyverklaring

 

Doof of slechthorend? Vraag gratis een tolk Vlaamse gebarentaal aan.