27-09-2020

VACATURE Coördinator publieksdiensten M/V/X

Blink je uit in klantgerichtheid en coördineren? Kan jij een team enthousiasmeren en motiveren? Heb je affiniteit met of interesse in de brede Roeselaarse regio en onze sector? Zit innoveren en verbinden in je DNA? Dan ben jij misschien de nieuwe collega die wij zoeken!Lees meer

Afgelopen activiteiten

dinsdag 1 oktober 2019 - donderdag 10 oktober 2019
Spreuken in het straatbeeld
Stadscentrum
Spreuken in het straatbeeld

We leven 10 dagen toe naar 10 oktober, de Werelddag van de Geestelijke Gezondheid.

“Samen Veerkrachtig” is de rode draad doorheen de 10-daagse Geestelijke Gezondheid en dat is geen toeval. Veerkracht is dat wat je nodig hebt om na een mentale tik een frisse start te nemen. Niet iedereen slaagt er echter in om in zijn eentje recht te krabbelen. “Samen Veerkrachtig” verwijst naar het belang van een helpende hand, een bemoedigend schouderklopje. Zorgen voor elkaar, dat is zorgen voor veerkracht.

Mensen die rondwandelen in onze stad worden vanaf 1 tot 10 oktober ’18 her en der verrast door fijne woordspelingen, deugddoende boodschappen, quotes om even bij stil te staan.

De stad Roeselare werkt hiervoor samen met een enthousiaste handelaars en organisaties in het stadscentrum.

Leerlingen van het VTI Roeselare en MSKA Groenestraat zullen de spreuken op de etalages van de deelnemende handelaars schrijven. Wandel rond in onze mooie stad en laat je verrassen.

Ontdek het hele programma op www.arhus.be/perfectimperfect.

I.s.m. Stad Roeselare en VTI Roeselare - MSKA Groenestraat

Wanneer: dinsdag 1 oktober tot donderdag 10 oktober
Waar: stadscentrum
Toegangsprijs: gratis
Inschrijven: niet nodig


Er worden mogelijk sfeerbeelden (foto en video) gemaakt die gebruikt kunnen worden op de website, in nieuwsbrieven en/of sociale media van ARhus. Indien je dit niet wenst, kan je dit aangeven aan de fotograaf of ons dit op gelijk welk moment laten weten. Privacyverklaring

 

Doof of slechthorend? Vraag gratis een tolk Vlaamse gebarentaal aan.