13-08-2020

Alle ARhus-afdelingen zijn de hele zomer open!

Deze zomer is er geen zomersluiting in onze afdelingen. Enkel op 2 feestdagen zijn we dicht: 21 juli en 15 augustus. Dit jaar kan je dus extra vaak lees-, kijk- en luistervoer komen inslaan!Lees meer

Afgelopen activiteiten

woensdag 22 januari 2020
Tiener Techniekacademie
Cultureel Centrum TRAX - Repetitieruimte 1, Traxweg 1, Roeselare
Tiener Techniekacademie

Zit je in het 5de of 6de leerjaar? Ben je graag creatief bezig? Wil je mensen helpen en de wereld verbeteren? Kriebelt het om zelf van alles te maken, maar ontbreekt het je aan basiskennis? Dan is de Tiener Techniekacademie Roeselare ideaal voor jou! In een leuke sfeer zal je heel wat opsteken. Je maakt kennis met gereedschap en materialen, je leert dat techniek vele gezichten heeft en je zal een aantal technische systemen maken.

I.s.m. Vives en Provincie West-Vlaanderen

Wanneer: van 22 januari 2020 tot 6 mei 2020, wekelijks op woensdag (uitgezonderd schoolvakanties). Er zijn 2 groepen van 20 personen, een groep van 13u30 tot 15u30 en een groep van 16u tot 18u)
Waar: Cultureel Centrum TRAX - Repetitieruimte 1 (nabij skatepark), Traxweg 1, Roeselare
Doelgroep: kinderen van 5de en 6de leerjaar
Toegangsprijs: 70€ voor de hele reeks, materiaal en verzekering inbegrepen (er is fiscaal attest zodat tot 45% gerecupereerd kan worden). Voor een 2e kind binnen hetzelfde gezin bedraagt de deelnameprijs € 60.
Inschrijven: vanaf 14/12 via www.techniekacademie-roeselare.be

Tip

Ben jij gebeten door wetenschap en techniek? Voer je graag proefjes uit en wil je steeds uitvogelen hoe iets in elkaar zit? Dan vind je zeker ook iets in onze collectie! Hier vind je alvast een mooie selectie. Waar vind je deze boeken? In ARhus De Munt wijst kennie Willen Weten je de weg!

 


Er worden mogelijk sfeerbeelden (foto en video) gemaakt die gebruikt kunnen worden op de website, in nieuwsbrieven en/of sociale media van ARhus. Indien je dit niet wenst, kan je dit aangeven aan de fotograaf of ons dit op gelijk welk moment laten weten. Privacyverklaring

 

Doof of slechthorend? Vraag gratis een tolk Vlaamse gebarentaal aan.

 

vlieg Vlieg wijst de hele familie de weg naar muziek, theater, film, dans en nog veel meer vrijetijdsactiviteiten.