13-08-2020

Alle ARhus-afdelingen zijn de hele zomer open!

Deze zomer is er geen zomersluiting in onze afdelingen. Enkel op 2 feestdagen zijn we dicht: 21 juli en 15 augustus. Dit jaar kan je dus extra vaak lees-, kijk- en luistervoer komen inslaan!Lees meer

Afgelopen activiteiten

zondag 26 januari 2020
Kennismakers Junior: Juweelkunstenaar (N)ik (9 tot 12 jaar)
ARhus, De Munt 8, Roeselare
Kennismakers Junior: Juweelkunstenaar (N)ik (9 tot 12 jaar)

Juweelkunstenaar N(ik) ontwerpt en maakt sierlijke juwelen met een vleugje humor. Zijn inspiratie? Een leuke woordspeling of een kronkelend zinnetje in zijn hersenen. Zilver combineert hij met vilt, kunststof, verf, emaille of andere materialen die op dat moment zijn pad kruisen.
Maak kennis met dit bijzonder beroep en ontdek hoe je een juweel maakt.

Wanneer: zondag 26 januari van 11u tot 12u
Waar:
ARhus, De Munt 8, Roeselare
Doelgroep: kinderen van 9 tot 12 jaar, ouders mogen meevolgen
Toegangsprijs: gratis
Inschrijven: jammer, volzet. Mogelijk is er nog plaats op de wachtlijst.


TIP

Wil je rond het thema creatief aan de slag? Kom naar de workshophoek op verdieping +2 van ARhus De Munt voor een leuke gratis doe-tip voor kinderen vanaf 7 jaar, doorlopend tijdens de openingsuren.

Voor kinderen van 9 tot 12 jaar heeft ARhus de reeks ‘Kennismakers Jr.’. Tijdens deze interactieve lezingen op zondagvoormiddag vertellen creatieve talenten over hun passie en gaan de kinderen ook zelf aan het werk.


Er worden mogelijk sfeerbeelden (foto en video) gemaakt die gebruikt kunnen worden op de website, in nieuwsbrieven en/of sociale media van ARhus. Indien je dit niet wenst, kan je dit aangeven aan de fotograaf of ons dit op gelijk welk moment laten weten. Privacyverklaring

 

Doof of slechthorend? Vraag gratis een tolk Vlaamse gebarentaal aan.

 

vlieg Vlieg wijst de hele familie de weg naar muziek, theater, film, dans en nog veel meer vrijetijdsactiviteiten.