31-07-2020

Alle ARhus-afdelingen zijn de hele zomer open!

Deze zomer is er geen zomersluiting in onze afdelingen. Enkel op 2 feestdagen zijn we dicht: 21 juli en 15 augustus. Dit jaar kan je dus extra vaak lees-, kijk- en luistervoer komen inslaan!Lees meer

Afgelopen activiteiten

zaterdag 25 april 2020
Levensbeschouwelijke stadswandeling UITGESTELD
ARhus, De Munt 8, Roeselare
Levensbeschouwelijke stadswandeling UITGESTELD

Na de succesvolle lezingenreeks ‘Samenleven in dialoog’ in 2019, gaan we dit jaar op pad in Roeselare. Tijdens een boeiende wandeling ontdek je diverse gebedshuizen in het centrum. Een stadsgids vertelt je onderweg verhalen en wijst je bezienswaardigheden aan. Je ontdekt hoe elke levensbeschouwing het thema ‘geboorte en leven’ bekijkt.

Er zijn twee wandelingen van een viertal kilometer. Beide lussen beginnen en eindigen in ARhus De Munt. Na de wandeling kan je bij een hapje en een drankje in gesprek gaan met vertegenwoordigers van de levensbeschouwingen en andere deelnemers.

Kies 1 van de 2 stadswandelingen van ± 4km. Start en einde in ARhus De Munt

Lus 1:

Huis van de Mens › Evangelische Kerk › Protestantse Gemeenschap

Lus 2:

Moskee › Pinkstergemeenschap › Katholieke Kerk

I.s.m. Stad Roeselare, Protestantse kerk 'De Geuzentempel', Pastorale Eenheid Sint-Franciscus Roeselare, Huis van de Mens Roeselare, moskee El Nour, vzw Christengemeente Roeselare, vzw De Roepstem en Unia.

Wanneer: zaterdag 25 april van 14u tot 19u
Waar: ARhus, De Munt 8, Roeselare
Toegangsprijs: gratis
Inschrijven: uitgesteld

 


Er worden mogelijk sfeerbeelden (foto en video) gemaakt die gebruikt kunnen worden op de website, in nieuwsbrieven en/of sociale media van ARhus. Indien je dit niet wenst, kan je dit aangeven aan de fotograaf of ons dit op gelijk welk moment laten weten. Privacyverklaring

 

Doof of slechthorend? Vraag gratis een tolk Vlaamse gebarentaal aan.