31-07-2020

Alle ARhus-afdelingen zijn de hele zomer open!

Deze zomer is er geen zomersluiting in onze afdelingen. Enkel op 2 feestdagen zijn we dicht: 21 juli en 15 augustus. Dit jaar kan je dus extra vaak lees-, kijk- en luistervoer komen inslaan!Lees meer

Afgelopen activiteiten

zondag 26 januari 2020
Start to Tuinhier - moestuincursus voor beginners
ARhus, De Munt 8, Roeselare
Start to Tuinhier - moestuincursus voor beginners

Gastactiviteit door Tuinhier Roeselare

Tuinhier Roeselare, al sinds 1908 in Roeselare actief, organiseert vanaf zondag 26 januari 2020 een vierdelige beginnerscursus moestuinieren. In drie theorielessen in ARhus en 1 praktijkles op een volkstuin brengen we je alles bij over het kweken van je eigen groenten.

Hoe bedoel je: START TO Tuinhier?!
Je zou het wel willen: zelf lekkere groenten kweken. Je bent niet bang je handen vuil te maken. Maar de steeds gelukte tuinkunsten van Opa Pepé ontbreken je. Geen nood, Tuinhier Roeselare stoomt je klaar om straks in de lente je eerste tuinsuccessen te behalen!

Wat moet je doen?
Schrijf snel in op onze exclusieve START TO Tuinhier moestuincursus. Heel begrijpelijk om er direct mee aan de slag te gaan, en financieel laagdrempelig. Wij bieden je een schat aan moestuintips. Je leert er alles over grond en bemesting, zaaien en planten, nuttige insecten, ziekten en plagen, teeltwissel en de oneindige variatie aan groenten en kruiden. Beschik je maar over een kleine tuin of bloembak? Geen nood, tuinieren op beperkte oppervlakte komt ook aan bod.

Wanneer: 26 januari, 9 februari en 8 maart 2020 van 10u tot 12u
Waar: ARhus, De Munt 8, Roeselare
Doelgroep: iedereen die klein of grote groenten wil kweken, of er iets over wil bijleren
Toegangsprijs: € 20,- voor tuinhier leden, € 30,- voor niet-leden. Wie ten laatste op 26/01 lid wordt, volgt de cursus voor € 25,-
Inschrijven: via start2tuinhierrsl@gmail.com 

 

 

Doof of slechthorend? Vraag gratis een tolk Vlaamse gebarentaal aan.