31-07-2020

Alle ARhus-afdelingen zijn de hele zomer open!

Deze zomer is er geen zomersluiting in onze afdelingen. Enkel op 2 feestdagen zijn we dicht: 21 juli en 15 augustus. Dit jaar kan je dus extra vaak lees-, kijk- en luistervoer komen inslaan!Lees meer

Afgelopen activiteiten

donderdag 30 april 2020
Rodenbach Stadskroegentocht: Dust UITGESTELD
ARhus Café, De Munt 8, Roeselare

UITGESTELD

Naar jaarlijkse traditie is er tijdens de Winkelnacht in Roeselare ook de Rodenbach Stadskroegentocht. Dertien muziekgroepen geven vanaf 21 uur op evenveel locaties in het stadscentrum het beste van zichzelf.

In het ARhus Café kan je een gratis optreden meepikken van 'Dust'. Dust is een stevige coverband met ongeveer een kwarteeuw podiumervaring. Ze bestaan uit stuk voor stuk mensen met een grote liefde voor muziek en brengen een waaier van meesterwerken. Een bloemlezing uit het grote sprookjesboek van de rock- en popmuziek. Bovendien bevat iedere cover de typische trekjes die deze songs groot en heel populair hebben gemaakt.

Kortom: ambiance verzekerd! Dus kom tussen 21u en 1u langs in ons ARhus Café: Dust zorgt voor de muziek, wij voor de nodige dranken en versnaperingen en jullie voor het aangename gezelschap!

Wanneer: donderdag 30 april 2020 vanaf 21u tot 1u UITGESTELD!!!!!!!
Waar: ARhus Café, De Munt 8, Roeselare
Toegangsprijs: optreden is gratis
Inschrijven: uitgesteld omwille van corona

 


Er worden mogelijk sfeerbeelden (foto en video) gemaakt die gebruikt kunnen worden op de website, in nieuwsbrieven en/of sociale media van ARhus. Indien je dit niet wenst, kan je dit aangeven aan de fotograaf of ons dit op gelijk welk moment laten weten. Privacyverklaring