Digidokter vanuit je kot: Contactloos betalen VOLZET "/> Digidokter vanuit je kot: Contactloos betalen VOLZET " />
31-07-2020

Alle ARhus-afdelingen zijn de hele zomer open!

Deze zomer is er geen zomersluiting in onze afdelingen. Enkel op 2 feestdagen zijn we dicht: 21 juli en 15 augustus. Dit jaar kan je dus extra vaak lees-, kijk- en luistervoer komen inslaan!Lees meer

Afgelopen activiteiten

zaterdag 2 mei 2020

Digidokter vanuit je kot: Contactloos betalen VOLZET

online
<h1 style="color:black">Digidokter vanuit je kot: Contactloos betalen VOLZET</h1>

Zoals op veel plaatsen ter wereld is cash geld ook in Belgiƫ al jaren op zijn retour: het record van transacties via Bancontact wordt jaar na jaar verpulverd. En sinds zowat alle betaalterminals nu zijn uitgerust met NFC-lezers zijn we nu eindelijk ook massaal beginnen 'contactloos' te betalen (voornamelijk via NFC-chip op onze 'gewone' bankkaart). De coronacrisis zorgt nog voor een stroomversnelling. Zo werd de standaardlimiet voor contactloos betalen opgetrokken van 25 naar 50 euro.

Daarnaast is ook het gebruik van QR-codes een populaire manier van contactloos betalen. Nieuwe apps en betaalplatformen zagen het levenslicht, zoals Payconiq (Bancontant).

In deze Digidokter-sessie overlopen we de verschillende technieken en mogelijkheden om contactloos en 'mobiel' (met je smartphone) te betalen. We staan natuurlijk ook stil bij veiligheidsaspecten.

Tijdens deze webinar kan je via het chatvenster bij een tweede Digidokter (chatmoderator) terecht met al je digitale vragen!

 

I.s.m. Vormingplus MZW

Wanneer: zaterdag 2 mei van 11u tot 12u
Waar: online
Kostprijs: gratis
Inschrijven: via Vormingplus MZW. OPGELET daags voordien (vrijdagmiddag) ontvang je een definitieve bevestigingsmail met de exacte deelnamelink op WebinarGeek.

 


Er worden mogelijk sfeerbeelden (foto en video) gemaakt die gebruikt kunnen worden op de website, in nieuwsbrieven en/of sociale media van ARhus. Indien je dit niet wenst, kan je dit aangeven aan de fotograaf of ons dit op gelijk welk moment laten weten. Privacyverklaring