02-04-2021

Sluitingsdagen in april en mei

ARhus is gesloten op paasmaandag 4 april en op 1,13,23,24 mei. Onze sluitingsdagen vind je steeds terug op www.arhus.be/sluitingsdagen of via de openingsuren op deze site. Voor wie materialen moet terugbrengen hebben we enkele tips. Lees meer

Afgelopen activiteiten

donderdag 29 oktober 2020
Herstelacademie: WRAP, een zelfhulptool om meer grip te krijgen op jouw leven
Onze-Lieve-Vrouwemarkt 20-22, 8800 Roeselare
Herstelacademie: WRAP, een zelfhulptool om meer grip te krijgen op jouw leven

WRAP of Wellness Recovery Action Plan is een cursus die werd gelanceerd in Amerika en sinds enkele jaren ook in Vlaanderen in opmars is. Deze wordt nu georganiseerd in Huis in de Stad, OLV-markt 20-22 in Roeselare.

Wie een WRAP-training volgt, krijgt meer handvatten om het leven weer/meer in eigen hand te nemen. De cursus gaat uit van hoop, persoonlijke verantwoordelijkheid, persoonlijke ontwikkeling, opkomen voor jezelf en steun. Dit zijn de sleutelbegrippen van herstel. Je kan WRAP ook gebruiken om specifieke doelen te bereiken of veranderingen in gang te zetten.

Werken aan de WRAP in groepsverband werkt ondersteund en inspirerend. Samen kom je tot prachtige ideeën, die inpasbaar zijn in je leven.

Trainers: Caroline Van Holme en Kimberly Lambert

I.s.m. Kwadraat Netwerk Geestelijke Gezondheid Midden-West-Vlaanderen

Wanneer:

  • Gratis info- en ontmoetingsmoment: donderdag 29/10 van 17u30 tot 18u30
  • 4 sessies op donderdag 19/11, 26/11, 3/12 en 10/12 van 13u tot 17u

Waar: Huis in de Stad, Onze-Lieve-Vrouwemarkt 20-22, 8800 Roeselare

Toegangsprijs: € 155 / € 85 (‘sociaal tarief’ mogelijk)
Inschrijven: via http://www.surpluskwadraat.beAls kenniscentrum zet ARhus volop in op gezondheid in al haar vormen. We staan garant voor kwaliteitsvolle en betrouwbare informatie, en werken daarvoor samen met heel wat lokale gezondheidsorganisaties.De HerstelAcademie organiseert cursussen rond allerlei thema’s gerelateerd aan psychische kwetsbaarheid. Het doel? De psychische gezondheid bevorderen. Iedereen is welkom.

Bekijk het volledige aanbod op www.surpluskwadraat.be 


Er worden mogelijk sfeerbeelden (foto en video) gemaakt die gebruikt kunnen worden op de website, in nieuwsbrieven en/of sociale media van ARhus. Indien je dit niet wenst, kan je dit aangeven aan de fotograaf of ons dit op gelijk welk moment laten weten. Privacyverklaring