02-04-2021

Sluitingsdagen in april en mei

ARhus is gesloten op paasmaandag 4 april en op 1,13,23,24 mei. Onze sluitingsdagen vind je steeds terug op www.arhus.be/sluitingsdagen of via de openingsuren op deze site. Voor wie materialen moet terugbrengen hebben we enkele tips. Lees meer

Afgelopen activiteiten

zaterdag 12 september 2020
Digidokter online: zo geef je hackers geen kans
online
Digidokter online: zo geef je hackers geen kans

HERHAALD WEGENS SUCCES!

Hackers… We horen de term steeds vaker vallen in de media en ze zijn ondertussen de  grootste vrees geworden van menig ondernemers in Vlaanderen en ver daarbuiten. Maar ook als individu lopen we het risico om ten prooi te vallen aan hun malafide handelingen.
Tijdens deze online sessie toont de Digidokter jou hoe je met enkele simpele ingrepen jezelf maximaal kan beschermen tegen hackers, malware, phishing en andere nare bijwerkingen van het wereldwijde web:

  • overzicht van kwaadaardige software (malware), phishing en pharming
  • veilige wachtwoorden & wachtwoordbeheerders
  • versleuteld surfen (https)
  • wifi-netwerken en hotspots
  • veilige betalingen

Tijdens deze webinar kan je in het chatvenster terecht met al je digitale vragen! Heb je op voorhand al vragen voor de spreker? Aarzel dan zeker niet om deze aan ons te bezorgen via dit formulier.

I.s.m. Vormingplus MZW

Wanneer: zaterdag 12 september 2020 van 10u15 tot 12u15
Waar: online. We informeren je via mail hoe je kunt inloggen op de online lezing.
Kostprijs: gratis
Inschrijven: via het online inschrijvingsformulier

Goed om te weten: Zorg dat je erbij bent, want je kan de sessie enkel dan volgen. De online lezing zal achteraf niet meer beschikbaar zijn.

 


Er worden mogelijk sfeerbeelden (foto en video) gemaakt die gebruikt kunnen worden op de website, in nieuwsbrieven en/of sociale media van ARhus. Indien je dit niet wenst, kan je dit aangeven aan de fotograaf of ons dit op gelijk welk moment laten weten. Privacyverklaring