02-04-2021

Sluitingsdagen in april en mei

ARhus is gesloten op paasmaandag 4 april en op 1,13,23,24 mei. Onze sluitingsdagen vind je steeds terug op www.arhus.be/sluitingsdagen of via de openingsuren op deze site. Voor wie materialen moet terugbrengen hebben we enkele tips. Lees meer

Afgelopen activiteiten

donderdag 8 oktober 2020
'Wie maakt bij jullie het lijstje?' door Rika Ponnet
Online
'Wie maakt bij jullie het lijstje?' door Rika Ponnet

Ja hoor, we kennen het allemaal … In de zetel zitten en denken ‘melk op het boodschappenlijstje zetten’. Je kind naar school brengen en denken ‘morgen wc-rolletjes meegeven voor het knutselen’. Door de stad wandelen en denken ‘verjaardag schoonmoeder, sms’je sturen’. De afwas doen en denken ‘loodgieter bellen om vaatwasser te repareren’. De lijst gaat door en door. En dan ontplof je: “Moet ik hier nu echt aan alles denken?!”

De voorbije jaren is er veel aandacht geweest voor een eerlijke(re) taakverdeling binnen koppels. Maar de kleine to do’s die eindeloos in je hoofd rondspoken, zijn vaak moeilijker te bepalen en dus ook moeilijker te verdelen. Deze taken hebben een naam, emotionele arbeid. Relatie-experte Rika Ponnet bezorgt de gepaste antwoorden op je vragen.

I.s.m. VIVA-SVV, i.h.k.v. de 10-daagse van de Geestelijke Gezondheid

Wanneer: donderdag 8 oktober 2020 van 19u30 tot 21u30
Waar: online. We mailen jou na je inschrijving met verdere info om in te loggen op de online lezing.
Toegangsprijs: gratis
Inschrijven: via het online inschrijvingsformulier

Goed om te weten: Zorg dat je erbij bent, want je kan de sessie enkel dan volgen. De online lezing zal achteraf niet meer beschikbaar zijn.

 


 Privacyverklaring

 

Doof of slechthorend? Vraag gratis een tolk Vlaamse gebarentaal aan.