02-04-2021

Sluitingsdagen in april en mei

ARhus is gesloten op paasmaandag 4 april en op 1,13,23,24 mei. Onze sluitingsdagen vind je steeds terug op www.arhus.be/sluitingsdagen of via de openingsuren op deze site. Voor wie materialen moet terugbrengen hebben we enkele tips. Lees meer

Afgelopen activiteiten

donderdag 29 oktober 2020
Ik ben Hassan, ondernemer van mijn leven. - Online inspiratie- en netwerkmoment
online

Online inspiratie- en netwerkmoment

"De jongste ondernemer van het land", zo luidden de krantenkoppen over Hassan Al Hilou. Hij was nog maar 15 jaar toen hij z'n eerste onderneming oprichtte. Nu is hij adviseur van politici en zetelt hij in de raad van bestuur van verschillende bedrijven.

Ben je ondernemer of ondernemend? Heb je ondernemersdromen of ambities om je eigen leven in handen te nemen? Laat je inspireren door het unieke levensverhaal van deze daadkrachtige durfal en schuif mee aan onze virtuele tafels.

19u00 Voorprogramma:
Zin om kennis te maken met de andere deelnemers? Schuif aan aan onze virtuele tafels en leg interessante contacten.

19u30 Hoofdprogramma:
Laat je inspireren door het levensverhaal van Hassan. Van jongs af aan nam hij zijn leven in handen en werkte hij doelbewust aan het waarmaken van zijn (ondernemers)dromen.

20u15 Vraag en antwoord: 
Hassan beantwoordt je vragen.

20u30 Napraten:
Praat aan virtuele tafels na met andere deelnemers en medewerkers van het SIREE-project. Ook Hassan komt er even bij.

21u30 Einde

Meer info over Hassan Al Hilou:

Hassan geeft je een eerlijke en intieme kijk op waar hij vandaan komt: van zijn eerste herinneringen aan zijn kindertijd in Nederland, naar zijn jeugd in Molenbeek en uiteindelijk zetelend in de raad van bestuur van verschillende bedrijven.

Het levensverhaal van Hassan Al Hilou is uniek en inspirerend. Als jongste zoon van Irakese vluchtelingen weet hij maar al te goed hoe diversiteit en armoede een rem kunnen zijn op je ontwikkeling. Maar Hassan weigerde zijn ambities in te tomen. Van jongs af aan nam hij de regie van zijn leven in handen en werkte hij doelbewust aan het waarmaken van zijn dromen.

Hassan gelooft in durf en daadkracht. Een succesvol ondernemer word je met vallen en opstaan, maar vooral met doorzettingsvermogen. In zijn uiteenzetting deelt Hassan de valkuilen die hij onderweg tegenkwam en de lessen die hij daaruit leerde. Hassan Al Hilou beklijft en laat je achter met een gevoel van engagement en inspiratie.

Tijdens het online inspiratiemoment kan je in het chatvenster terecht met al je vragen! Heb je op voorhand al vragen voor de spreker? Aarzel dan zeker niet om deze aan ons te bezorgen via dit formulier.

 I.s.m. SIREE en Huis van het Leren

Wanneer: donderdag 29 oktober 2020 van 19u00 tot 21u30
Waar: online. We informeren je op voorhand via mail hoe je kunt inloggen.
Kostprijs: gratis
Inschrijven: vóór 29/10 om 17u via het online inschrijvingsformulier

Goed om te weten: Zorg dat je erbij bent, want je kan de sessie enkel dan volgen. De online lezing zal achteraf niet meer beschikbaar zijn.

Heb jij net als Hassan niet-Belgische roots en droom je van een eigen zaak?

Via het SIREE-project helpt ARhus startende ondernemers. Je krijgt nuttige info en gratis begeleiding door een ervaren mentor. Kom op intake bij Siska om je idee voor te stellen (siska.pannecoucke@arhus.be) of surf naar www.arhus.be/siree voor meer info.

 


Er worden mogelijk sfeerbeelden (foto en video) gemaakt die gebruikt kunnen worden op de website, in nieuwsbrieven en/of sociale media van ARhus. Indien je dit niet wenst, kan je dit aangeven aan de fotograaf of ons dit op gelijk welk moment laten weten. Privacyverklaring